AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 NFS Need for Speed Underground 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

WhiTe_AnD_BLue
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 18/12/2004 :  12:35:02  Bilgileri Göster  WhiTe_AnD_BLue için bir AOL İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue için bir ICQ İletisi Gönder  WhiTe_AnD_BLue'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  WhiTe_AnD_BLue için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaslar underground 2 de bussuru yarıs yaprım hıc bır yarıscak yer kalmadı...
Simdi napacagımı anlamadım

YARDIMLARINIZI BEKLIOURUM!!!..

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 20/12/2004 :  09:57:29  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
haritada gözüken bütün yarış noktalarını bitirsen bile oyunun sadece yüzde 68 ini bitirebiliyorsun. bundan sonra ise haritada gizli kalmış yarış yerlerini bulucaksın. yani baya bi zahmetli senin anlican. ben llahtan yüzde 70 e kadar çıkarabildim gizli bi kaç yarış yerleri buldum

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 20/12/2004 :  11:36:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yarışacak yer kalmadıysa haritadaki turuncu oklarla sokak yarışları yap. Ve arabanın tüm upgrade'lerini tamamla... belirli bir seviyeyi geçince yeni yarışlar açılacak.
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 20/12/2004 :  17:27:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier doru sölemiş ama biraz açıyım cvbı; yeni yarışlar, açtığın dvdlerden sonna çıkıo. dvdleri açmak içinde gerekli görünüm seviyesine (visual ratin' warya hane) ulaşman gerekio(4 yıldız, 6 yıldız filan). para kazanmak içinde; sokakta gördüün adamlar hem tafik yüzünden filan biraz zorlayabilir hemde az para werio(200 dolardı sarnırsam). garajdan world map e gir. orda yüksek ücretli yarışlardan birini seç. ama yarışa başlayınca restart at yarışa yoksa para wermio. aynı yarışı istediin kadar oyna, her seferinde para alıyosun. bide oyunun geri kalanını bitirmek için gizli yarışlardan başka world mapte kalan yarışlar, sokaktaki yarışçı dayılar we jip yarışlarıda war. kolay gessin. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 03/01/2005 :  10:07:40  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
lightning ben 10 yıldızı fulledim haberin olsun %72 yaptım bu arad ama çekilir gibi değil. lan herifler nerelere sokmuşlar yarış yerlerini ya sinir oldum. bitanesini gittim köprü altında karanlık bi yerde buldum. walla artık underground-2 oynayacak derman kalmadı bende zaten sıkıldım...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

BETON
Üye

Turkey
İleti 17

İletim - 04/01/2005 :  00:15:34  Bilgileri Göster  BETON'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
SLM NASILIZ MİLLET ya size bir sorum olcak ya nedense bende şifre uygulamayı bilmeyenlerdeni ne olcak bana msn veya mesaj atarsanız çok sevinirim

HAHAHA
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000