Selam arkadaşlar oyunu yükledim fakat oyun sadece Direct Draw 2-D seçeneğyle oynanabiliyo Direct 3-D yapınca oyuna girmiyo ekran kararıyo ve masaüstüne atıyo.Ekran kartım 128 Radeon 9200 Se daha önce 32 mb G-force 2 vardı takır takır çalışıyodu sebep ne olabilir?Unutmadan sööliim sürücüler güncel.
eski ekran kartını geri tak 8D.. sorun sadece bu oyundamı. yoksa diğerlerindede var mı. yada sende bizim gibi tek bunu oynuyorsunda diğerlerinden haberin yoq mu. normal dx testlerini yaptır (Başlat--->çalıştır--->dxdiag yaz. yukarıda görüntü sekmesine tıkla alt taraftaki testleri yaptır.)hala sorun varsa. dx versiyonunu değiş. yine varsa cd sürücünün doğru okudğundan emin ol. baktın azimli hala var, registery editörünü aç. (başlat--->çalıştır--->regedit) Ctrl+F tuşlarına basıp ara kutusuna "diablo" yaz. ve ne çıkarsa tümünü sil.diğer kayıtlarıda bulmak için sildikten sonra F3 e bas. dosya olarak çıkanları klasöründen sil. artık pc'inde diablo adına bir kayıt kalmayacak. prog ekle kaldır dahil. oyunu yeniden kur. eski ekran kartını söküp direk değiştirip yaptıysan olabilir. yani formatlamadan. şimdiden kolay gelsin. yazarken yoruldum sen yaparken biraz kasarsın artık :P. byy
Saol Enigma sorun çözülmüştür.Çözümün adı ise v 1.09.Yalnız sana bi sorum olacak şu anda diablo hangi versiyon oynuyosun ve orjinal mi?1.10 da yeni eklemeler varmış fakat yamayı yüklemeye korkuyorum malüm orjinal oyun yok elimde.
evet bendeki oyun orj ve 1.10 kurulu. millet baya bi oynuyor ama netten. yani nettede orj kullanamyan baya bi insan var. ayrıca 1.10 ile oyuna yeniden tat geldi. zaten 1.10 kurmazsan netten oynayamiyorsun. cünkü trade yapma şansın kalmıyor.