ben mu server kurucusuyum.özünlü adında ispanyol tabanlı ama hrkesın turk oldugu bir severimşiz var.ustelık bazıları gıbı serverımız 3-5 gunluk deıl.sureklı olacak cunku uye sayımız fazla ve cogunu da oyundan yada baska yerden tanıyorum.oyunun buyuk bır kısmı turkce.eger acc.almak istersen asagıdakı maılıme veya benı msn ne ekleyerek uylık alabılırsın.mynet adresım aynı zamanda msn adresımdır hotmaılden.gel konusalım begen mezsen cıkarsın bay.yalnız serverda kufur olaylrına sakın gırme zaten kımse etmıyor.edersen veya baska bırı sana ederse anında atılırsın.zaten gelınce gorurudun ortam cook ii.
ya arkadaslar bu yazdiklariniza inamamiyorum siz nediyorsunuz boyle ben bu gune kadar yaklasik 5-6 serverde oynadim ve endusuk res sayim 45 di sakin yanlis anlamayin bu oynadigim serverlerde dandik server degildi bu arada mu ile ilgili bir hile yok sadece res bag var oda her serverde olmaz ve herkezde res atamaz tabiki ben res bag yapmadan oynadim cunku res bag yaptigin zaman adminler anlarsa acc silinir bu arada bana acil bir saglam bir server adresi verin(mumkunse turk server olsun ,surekli cokmesin,blees bag olmasin,lag durumu azolan serverler biliyorsanaiz lutfen paylasin)
Yanlış anlamak gibi bir olay yok ama sen sürekli basit serverlerde oynamışsın ve 45 reset atabilmişsin. Sağlam bir sitede değil 45 dört beş reset atmak bile adamın yıllarını alıyor. Sana basit bir hodri meydan www.muonline.com'a gir download et ve oynamaya başla (: 6 ay sonra yukarıda yazdıklarını bir kes daha gözden geçir. Ne kadar iyi bir oyuncu olduğuna o zaman karar ver (: