AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Medal of Honor
 medal of honor spearhead
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

yrguner_bjk
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 12/12/2004 :  09:56:57  Bilgileri Göster  yrguner_bjk için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar oyunu yüklerken patch yüklü diil dio ve yüklemeye başlıo.bi süre sonra uyarı ekranı açıo ve "Warnıng:could not find the UK or US version ofmedal of honor allied assault installed on your computer.setup will now exit."yazıo anladığım kadarıyla patch le ana oyun arasında version farkı oluo bu farkı yeni oyun almadan nasıl düzeltebiliriz?

yrguner

BÜLENT
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 13/12/2004 :  09:43:56  Bilgileri Göster  BÜLENT için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
SAYIN ARKADAŞIM... MOHA NIN 1.11 VER. GEREKLİ BU EK PAKETİ OYNAYABİLMEN İÇİN. COPYLERDE 1.11 BULUNMAKTA. ELİNDEKİ EGER 1.11 VER İSE O ZAMAN PC DEN MOHA YI SİLİP TEKRAR YÜKLEMEN GEREKİYOR. UMARIM SORUNUNA CÖZÜM GELMİŞTİR. SAYGILAR...

------0-----0------0-----0-----0-----0
VARSIN BÖYLE GEÇSİN YALANCI GÜNLER, VARSIN CANIMI ALSIN YİNE YALNIZLIK, VAZOMDA KOKUNU VERİRKEN GÜLLER, YIKARMI SANDIN BENİ BU YALANCI AYRILIK......
Sayfanın En Üstüne Git

yrguner_bjk
Üye

Turkey
İleti 31

İletim - 19/12/2004 :  10:40:59  Bilgileri Göster  yrguner_bjk için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
BÜLENT kardeşim çok sağol da spearhead i oynamadan pacific assault u aldım artık onu oynuom yinede çok sağol

yrguner
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000