|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
|
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 17/12/2004 : 18:25:49
|
sevgili krondor belki alakasız olacak ama ayrı konu açmak istemedim bunun için bu cevabı okurken biz kimiz linkine bakıyordum orada hakkıyı görünce ya hakkaten bi thakkimiz vardı dedim ne oldu pek sesi soluğu çıkmıyor bi bilgin varmı diğer forumdan uzak yazarlardan da aynı şekilde bilgin varsa bahsedebilirsen sevinirim sadece merak ettim. |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 17/12/2004 : 21:24:12
|
alıntı: sheriat tarafından yazılan:
sevgili krondor belki alakasız olacak ama ayrı konu açmak istemedim bunun için bu cevabı okurken biz kimiz linkine bakıyordum orada hakkıyı görünce ya hakkaten bi thakkimiz vardı dedim ne oldu pek sesi soluğu çıkmıyor bi bilgin varmı diğer forumdan uzak yazarlardan da aynı şekilde bilgin varsa bahsedebilirsen sevinirim sadece merak ettim.
ahanda thakki'niz geri döndü, işlerim nedeniyle devamlı yurt dışına çıkıyordum ve değil siteye yazı yazacak girecek bile zamanım olmuyordu, baktım sitesiz duramıyorum(haliyle oyun oynayıp çözümde yazamıyorum), bastım istifayı , şimdi aranıza geri dönmenin mutluluğunu yaşıyorum, bu arada üzülmeyin yeni işte buldum, vekil öğretmenlik için başvuruda bulunmuştum, kabul edildi ve piyalepaşa ilköğretim okulunda 5. sınıflara sınıf öğretmeni olarak atandım , ehe efsane geri döndü(fenerli olduğum bellimi oluyor okadar olur canım ) |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
sheriat
Seçkin Üye

Turkey
İleti 651 |
İletim - 18/12/2004 : 17:38:26
|
hoşgeldin sanırım site iyiden iyiye haraketleniyor :) |
Acı Çekmek Özgürlükse Özgürüz İkimizde |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 19/12/2004 : 01:57:30
|
fatih efsaneler ölmez sendende katkı bekliyoruz :), bu site hepimizin, bir kişi yazamıyorsa os'nin yüzlerce üyesi var, biraz gayretle sırtımız yere gelmez... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|