|
Yazar |
Konu  |
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 19/12/2004 : 02:02:57
|
alıntı: tarafından yazılan:
İki mesaj arasında geçmesi gereken minimum süre. Yani bir mesaj yolladıktan sonra, 60 saniye dolmadan ikincisini yollayamazsınız.
lapin bunlar, yoksa banamı öyle geliyor  |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 19/12/2004 : 18:59:23
|
benim bildigim aykrateri norton morton dinelemez. askerde nasil dayaniyorlar ona? (sanki gecelerin hilal esintisi nickli kullanici da aykraterinin kardesi miydi ne?) |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 19/12/2004 : 20:41:02
|
kardeşim diyorduda allah bilir oda aykrateridir, hadi kendi askerde, kardeşidemi yanında gitti piyasada yok :P |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303 |
İletim - 21/12/2004 : 18:07:15
|
Aslında yeni topik konusu bile olabilir ama bari ben burada yazayım: Aykrateri gelince ne olacak?
(Cevaplarınızı yazın,bir boşluk bırakın,adınızı soyadınızı yazın aykraterinin e-mailine gönderin     |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 23/12/2004 : 00:42:35
|
ben söyliyeyim askerde olgunlaşmışsa sorun yok, olgunlaşmadıysa açacak sözlüğü bilumum ay karater jüpiter mars vesaireli yeni nick bulacak :) |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|