AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 Sizce Hangisi...?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

LordVoldemort
Üye

İleti 76

İletim - 28/11/2004 :  15:30:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selam arkadaslar aklimda bir soru var bu konuda sizinde goruslerinizi almak istedim... Sizce su an en iyi Cs surumu hangisi, online en cok hangisinden zevk aliyorsunuz ve hangisini en cok begeniyorsunuz....???

Bence su an hicbiri v1.5 le yarisamaz.Hem grafik hem online performans ve gercekcilik acisindan en iyi buldugum bu...Sizin gorusleriniz nelerdir???

DeathEater

psyce
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 29/11/2004 :  18:45:28  Bilgileri Göster  psyce'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben şuan CS 1.5 oynuyom fakat en iyisi Coundition Zero bence
Sayfanın En Üstüne Git

hisland
Üye

Turkey
İleti 22

İletim - 29/11/2004 :  18:56:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sallamayın kafadan cs:source'yi görseniz bu konuyu bile açmazdınız.Sorce yi oynayıpta konuşun.Ama dünyada en çok 1.5 oynanıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 26/12/2004 :  19:32:02  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Valla ben Source'yi oynamadım görüntülerini gördüm ama görüntüleri bile süperdi oynasam nasıl gelecek acaba

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000