millet bu sitede yani burada seçkin üye yada yönetici yada yetkili nasıl olunuyor? Buğrahan özür dilerim senin konunla alakası yok dediklerimin ama ben zaten sana yardım etmiştim daha önceden!!Tabi benim gözüm yükseklerde diil ama bir soruyum dedim merak ettim !!!!!!!!!!!!!! Ha Ha Ha
Kolpa, bunu ilgili bölümde yazsaydın daha iyi olurdu; ama madem yazmışsın, cevaplayalım. Yönetici olman için öncelikle yazar olman gerekiyor. Ancak, yazar olman da yönetici olacağın anlamına gelmiyor. Seçkin üye olman için de, mesajlarının düzgün olması ve kurallarımıza uyman gerekiyor. Bu konuda daha detaylı bilgi için http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=178 adresine bakabilirsin.
Teşekkür ederim KRONDOR ama siz iki binin üstünde mesaj atmışsın yöneticisin bir üye gördüm 36 ileti atmış o da yönetici ben asılbunu sormak istemiştim ama neyse TEŞEKKÜ EDERİM!
Özür dilerim biraz uykum vardı ne yazdığıma ben de şaşırdım ama demek istedim ki , sizin 2724 ileti göndermişsiniz ve yönetici olmuşsunuz. Sıralamada birini gördüm 35 ileti göndermiş o da yönetici . Bu nasıl oluyor ? demek istedim !!!