AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 Fm 2005 ????
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/01/2005 :  23:36:32  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
millet bu sitede yani burada seçkin üye yada yönetici yada yetkili nasıl olunuyor? Buğrahan özür dilerim senin konunla alakası yok dediklerimin ama ben zaten sana yardım etmiştim daha önceden!!Tabi benim gözüm yükseklerde diil ama bir soruyum dedim merak ettim !!!!!!!!!!!!!! Ha Ha Ha
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 26/01/2005 :  00:06:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kolpa, bunu ilgili bölümde yazsaydın daha iyi olurdu; ama madem yazmışsın, cevaplayalım. Yönetici olman için öncelikle yazar olman gerekiyor. Ancak, yazar olman da yönetici olacağın anlamına gelmiyor. Seçkin üye olman için de, mesajlarının düzgün olması ve kurallarımıza uyman gerekiyor. Bu konuda daha detaylı bilgi için http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=178 adresine bakabilirsin.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/01/2005 :  16:03:10  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Teşekkür ederim KRONDOR ama siz iki binin üstünde mesaj atmışsın yöneticisin bir üye gördüm 36 ileti atmış o da yönetici ben asılbunu sormak istemiştim ama neyse TEŞEKKÜ EDERİM!
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 26/01/2005 :  21:38:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazdıklarını amuda kalkıp bile okusam öyle bir anlam çıkartamazdım :) Cevabını almışsındır sanırım.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

kolpa
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 26/01/2005 :  23:35:16  Bilgileri Göster  kolpa'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Özür dilerim biraz uykum vardı ne yazdığıma ben de şaşırdım ama demek istedim ki , sizin 2724 ileti göndermişsiniz ve yönetici olmuşsunuz. Sıralamada birini gördüm 35 ileti göndermiş o da yönetici . Bu nasıl oluyor ? demek istedim !!!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000