|
| Yazar |
Konu  |
|
|
mskocabay
Üye

İleti 2 |
İletim - 24/11/2004 : 16:55:32
|
| arkadaşlar united offensive de hollanda görevinde trainbridge var. köprüyü geçemiyorum. heryeri aradım bomba da bulamadım ne yapmam gerekiyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. |
|
|
Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424 |
İletim - 24/11/2004 : 18:36:40
|
| Köprünün girişinde sağda beton sığınağın önünde yerde yatan(benim taraf)adamın yanında (biliyorsun itemler sarı renkte parlıyor)bulmuştum.Sanırım elemanların biri bombayı taşıyor onun öldüğü yeri bulmalısın köprü girişinin sağ veya sol tarafında yerlere bak umarım bulursun(acaba eleman ölmesse gidip ondanmı alıyorsun? eğer öyleyse o zaman herkezle konuş).Bombaları (4) köprü altına koy ve yukarıda dikkat et köprü girişi sol tarafta yukarı tepede fünye var komutan işaret verince güm ve ... |
İyi oyunlar 1964 |
 |
|
|
mskocabay
Üye

İleti 2 |
İletim - 24/11/2004 : 22:35:33
|
| dostum sağol da bomba bulamıyorum ! oyunda mı bir hata var ki? bunun yaması falan çıktımı biliyor musun? |
 |
|
|
Geforce
Üye

Turkey
İleti 580 |
İletim - 23/01/2006 : 14:52:15
|
| köprünün girişinde bir oda arkadaşı (kulübe)onun az gerisinde sarı renkte parlıyor. |
...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...
Mustafa Kemal ATATÜRK
Orada yakında bir Deniz var!
Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?
"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."
(: |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|