AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 simge kaydedici program?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 21/11/2004 :  13:28:40  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
eskiden ne güzel *.ico şeklinde dosyalar olurdu simgeler (icon).. şimdi yapımcı abiler exelerin içine atıyorlar sağolsunlar. çok beğendiğim bazı simgeler var, bunları bir şekilde farklı kaydetmemi sağlayacak program bilen varmı arkadaşlar? hiç görmedim aslında, bahsinin geçtiğinide duymadım.. ama böyle bir program varsa bilen söylememezlik etmesin

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 25/11/2004 :  00:04:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"icon extractor" gibi anahtar kelimeler ile arama yaparsanız arama motorlarında sanırım ücretsiz birkaç programa ulaşabilirsiniz sonunda. Öyle programlar mevcut yani, ama ben işe yarar bir tane bilmiyorum maalesef.

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 26/11/2004 :  10:28:26  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
sağolasın avaris... buldum bişeyler (ama çok başarılı bir programa ulaşamadım henüz.. simgelerin renklerini bozuk çıkarıyolar bazı bazı.. neyse bulduğumuzla yetinecez artık.)
birde arama motorları nasıl aklıma gelmemiş hayret yav, şimdiye dek hiç bişey bulmakta sorun çekmemiştim (sanırım extractor kelimesi bana biraz engel olmuş olabilir )

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000