Arkadaşlar mythology titans ı yüklemiş bulunmaktayım. Eminim bir çogunuz onu oynayalı uzun zaman oldu. Ancak bu oyunda acil yardıma muhtaç kaldım. 7. bölümde ateşli bir yaratık mevcut ve bir türlü yok edilememekte. sürekli yaratık yaratıyor. onları yok etmek mesele deil. Şu anda harebelerin 4 bir yanını sarmış durumdayım. Hiç bir yerden çıkış yok küçük yaratıklara ancak büyük olana ne ile saldırırsam saldırayım hep gücü 5000 e tamamlanıyor. planda 2 ırk daha mevcut bulunmakta. Ancak bana yardım etmiyorlar =) Bana acil yardım gerekli arkadaşlar. Bu konudaki bilgilerinizi benimle paylaşmanızı rica ederim. Şimdiden herkese teşekkürler...
-----------------
YUKARILARA ULAŞMAK İÇİN BASTIGIN KIR ÇİÇEKLERİNİ UNUTMA
özür dilerim mutlaka orayı geçmişsindir ama hani şu üç ve ya dört yeri yeniden inşa etmen gereken yermi ? hatırladığım kadarıyla canavar sürekli dolaşıyor sen onunla hiç uğraşmıyacaksın orda yanık olan yerleri yapacaksın o oraları tekrar yıksa bile farketmiyor sen üç veya dört yeri yeniden inşa ettikten sonra ocanavarı öldürebiliyorsun geç kaldıoysam ve ya bölümü yanlış hatırlıyorsam kusura bakma . uzun zamandır forumlra katılamıyorum.
p4 3.oo 512mb 120 sata gforce 128mb bilgisayarım beni age of tan atıyor ne yapabilirim. 9 sıfır ve üzeri denilen bi şey var mause sağ tuştan çıkıyor ondan gal,ba
Ajax 4 yıllk konuyu hortlatman iyi olmadı,keşke yeni konu açsaydın... Üzgünüm bir fikrim yok ama Myhthology hilelerinde bölüm geçme şifresi var...Belki işini görür(OyunSitesi-Hilelerde var)