AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Prince of Persia
 prince of persia 2
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 14/11/2004 :  11:03:09  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar tamamı değilde demosu var bende gemili bi bölüm var habire adam ları gebermekten bunaltı geldi ne yapcam

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 14/11/2004 :  22:14:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sanırım güzel bir demo,takip ettiğim kadarı ile sana söylenen vuruş hareketlerini uygulayacaksın her harekette yaptığında sol üstte şekilde bir ışık yanıyor(mu?).Tabi hareket tuşları default veya senin seçtiğin altta yazıyordur ona göre dikkat et:)

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

LawEddeMakhaaL
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 15/11/2004 :  00:00:51  Bilgileri Göster  LawEddeMakhaaL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  LawEddeMakhaaL için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
oyunun adı ne ORTEGA'mı?şşşşşttttt....BUM...(!)

You to work miracles but BE REAL...(!)
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 15/11/2004 :  01:07:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğer gereksiz veya kışkırtıcı mesajlar yazmaya devam edersen üyeliğin iptal edilecek. Bu sana ilk ve son uyarım.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 20/11/2004 :  16:34:44  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
gepettous saol dediğini yaptım oldu

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000