AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 cs de silahlar çıkmıyooo
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

berkan1991
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/11/2004 :  17:37:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar mrb;
ya ben cs de "b" ye basıyorum fakat silahların resimleri çıkmıyor .yardım ederseniz minnetkar kalırım.
Not:silahın resimi çıkmıyor silah seçebiliyorum elimde silah oluyorda..

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 12/11/2004 :  19:02:44  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bazı sürümlerinde resmini değil solda adını falan görüyosun ondan olabilir

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

berkan1991
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/11/2004 :  19:16:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yanıtladığın için sağol da ;
ben resminide görmek istiyorum mesela beninternet kafede oynarkan resmi var ama kendi bilgisayarımda yok nasıl yapılacağını biliyorsanız bana yardımcı olun tşk...
benim versiyonum : V1.5
...................ilgilendiğiniz için teşekkürler................
Sayfanın En Üstüne Git

lazadam
Seçkin Üye

Turkmenistan
İleti 610

İletim - 12/11/2004 :  23:50:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
-play cs
--customize
---en altda -vgui menu veya old type menu'den herhangi birinden sanırım vgui menuyu secersen silahları görebilirsin.

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

berkan1991
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 13/11/2004 :  11:07:55  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cevap verdiğin için teşşekkür ederim de customize ye giriyorum da en altta vgui menü veya old type yazmıyor.....mikrafonun ses ayarı falan var bide sprey rengi falan....
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 14/11/2004 :  15:48:25  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya o büyük bi ihtimalle versiyonundan kaynaklanıyodur

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000