Arkadaşlar mrb; ya ben cs de "b" ye basıyorum fakat silahların resimleri çıkmıyor .yardım ederseniz minnetkar kalırım. Not:silahın resimi çıkmıyor silah seçebiliyorum elimde silah oluyorda..
bazı sürümlerinde resmini değil solda adını falan görüyosun ondan olabilir
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
yanıtladığın için sağol da ; ben resminide görmek istiyorum mesela beninternet kafede oynarkan resmi var ama kendi bilgisayarımda yok nasıl yapılacağını biliyorsanız bana yardımcı olun tşk... benim versiyonum : V1.5 ...................ilgilendiğiniz için teşekkürler................
cevap verdiğin için teşşekkür ederim de customize ye giriyorum da en altta vgui menü veya old type yazmıyor.....mikrafonun ses ayarı falan var bide sprey rengi falan....
ya o büyük bi ihtimalle versiyonundan kaynaklanıyodur
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow