AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 yardım lütfen, fonksiyon tuşu atamaları hakkında
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

jericho
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 07/11/2004 :  22:38:08  Bilgileri Göster  jericho için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
selamlar,
yardımınıza ihtiyacım var

net cafede oynarken görmüştüm. sağdaki skill, cast menüsüne basınca büyülerin üzerinde f2,f4 gibi fonksiyon tuşları atamaları görülüyo

bendeki versiyonda nası yapıcağımı bilmiyorum
Diablo 2-LOD, V1.10

Geppettous
Seçkin Üye

Turkey
İleti 424

İletim - 07/11/2004 :  23:49:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Skill menünü aç imleci(el) hangi skill istiyorsan üzerine götür üzerindeyken istediğin tuşa bas köşede belirdiğini göreceksin.

İyi oyunlar 1964
Sayfanın En Üstüne Git

jericho
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 09/11/2004 :  08:23:04  Bilgileri Göster  jericho için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
eyvallah ustam
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 09/11/2004 :  18:33:49  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben de bunca süredir diablo oynamama rağman bu özelliği yeni fark ettim çok faydalı özellikle duel yaparken

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 09/11/2004 :  19:07:46  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oğuzkan ufak at da civcivler yesin . Kaç senedir oynuyodun acep?
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 10/11/2004 :  16:52:58  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
olum biz beraber başladık hatırlamıyon mu

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000