|
Yazar |
Konu  |
|
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 07/11/2004 : 17:56:29
|
ya daha önce de sorduydum denedim olmadı e-mail'imi yazıyom onaylıyorum hata veriyo ''e-mail allready all in use'' muydu öle bişey çıkıyo napıcam yöneticiler     |
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır. Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 07/11/2004 : 18:29:17
|
Açıkçası bu sorunun nedenini biz de anlayamadık. Daha önce başka bir üyemiz daha aynı problemle karşılaşmıştı ve ne yazık ki sorunu çözemedik. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 12/11/2004 : 23:46:13
|
Ben söyleyeyim aynı sorun bende de var.Sonradan yazmak istediğin e-mail le hiç buraya deneme amaçlı üye oldun mu.Buradaki eski üyeliklerin hiç biri silinmedi.O yüzden eskiden buraya kayıt ettirdiğin bir maili yeni üyeliğinde onaylatmak istiyorsan nedeni odur.Ben o üyeliğimi sildirtmiştim mesela o mailimi eklemek için.Bir araştır istersen."e-mail allready all in use" unda anlamı o zaten.Kullanıldığını belirtiyor.Bende de veriyordu eskisini sildirmeden önce.Kolay gelsin |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267 |
İletim - 14/11/2004 : 15:40:28
|
evet yaptıydım ya doğru saol bora |
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır. Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow |
 |
|
Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737 |
İletim - 20/11/2004 : 03:03:10
|
Bişey Değil(Biraz geç oldu ama olsun anca girebildim...) |
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için... |
 |
|
|
Konu  |
|
|
|
|