AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Necromencerın en iyi seti
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 04/11/2004 :  17:22:11  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar eğer bir necromencer oyuncusuysanız kullana bileceğiniz en iyi set trang ouldır
bu set necromencerı bir banıshed şekline sokar ve en iyi kullanabileceği set budur

@ZR@1L

_DRAGON_
Yeni Üye

Azerbaijan
İleti 1

İletim - 06/11/2004 :  10:25:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Selamlar ! Ben bu oyun sitesine katit yaptirdim..Ama oyun oynaya bilmiyorum..Bana yardim ederseniz teshekkur ederim !
Azerbaycandan : MEHMAN TURAN

Azerbaycandan Turkiyeye selamlar !
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 10/11/2004 :  16:49:14  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Dragon kardeş bu oyunla ilgili soruların olursa bana veya sitedeki diğer arkadaşlara sorabilir veya konuları okuyarak bilgi edinmeye çalışabilirsin

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git

shadowwalker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 637

İletim - 10/11/2004 :  22:33:29  Bilgileri Göster  shadowwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
selamlar dragon.. oyunu oynamak için elinde orjinal oyun olması lazım. ondan sonra oyunu açtığın zaman multiplayer kısmından girmeye çalış. iyide bir bağlantı lazım bu arada doğru düzgün oynayabilmek için. bunlar zaten sende varsa aldığın hata mesajını söylersen yardımcı olmaya çalışırız.

The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000