O bölüm biraz gıcıktı. Tam anlamamakla beraber, sanırım hızlı bir şekilde taşları alıp fırlatman gerekiyor. O da bayağı zor. En güzeli trainer veya hile yardımı ile bitir orayı (ben öyle yaptım :)) Gerisinde kullanmana gerek yok, çünkü oyun -orası hariç- çok kolay.
ben kafayı yemek üzereyim yedim de önce hile sonra trainer yükledim yeterince hızlı atıyorum ama yine elimde parçalıyor mysterio!!! bu kayaları parçalatmicak bi hile falan yokmu yaa öldüm bittim veya bi sonraki oyunun save i çok acele...
ya bende bitirdim rahat rahat atıyodum taşları ama tabi süresi var onun biliyosun zaten
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow