Vice City yi bitirdikten sora (%70 falan) GTA 3 e başladım ama oyunda sorun var çok hızlı kaza yapınca veya arabayı zorlayınca oyun tamamen kapanıyor. bunun nedenini bilen var mı? herhangi bir yamayla bu sorunu giderebilir miyim? yardımcı olursanız sevinirim.
evet aynı sorun bende de var ilk bölümde arabaya biniyorum tam o köşeden dönerken kendi kendine kapatıyor
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Arkadaşlar bir ara banada aynı şey oluyordu bunun nedenini de buldum eğer türkçe versiyon yüklediyseniz bir zaman sonra bu olay oluyor türkçe yamayı ortadan kaldırın kalkmazsa oyunu silip yeniden yükleyin oluyor
ewet arkadaşlar çözümü buldum cd siz oynama yamasını yükleyince donma ortadan kalkıyo sanırım kopya cdlerden kaynaklanan bi sorun hade bakalım iyi oyunlar
ama bende cd siz oynama yaması yokki nereden bulurum bilen varmı
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow