Oğuzkan anlamadın galiba editle yapılmış diyorum. Sen de hala nası kullanıcaz diyosun. Edit demek adam herhangi bir edit programı ile kendi bir şey çizip buna isim vermiş demek.Yani bunun bir fonksiyonu falan yok. Yapan adam birine vermiş. O onun arkadaşına derken böyle bir söylenti çıkmış. Bu item oyunda hakikaten var ama dediğim gibi edit item. Kulak meselesine gelince. Kulağın hiç bir fonksiyonu mevcut değil. Sadece ünlü rakiplerin birbirleri ile yaptıkları maçların hediyesi gibi bir şey. Sadece bir kanıt ama bir kulağı başkasına atabildiğiniz için bir manası yok. Artık editle kulak bile yapıyo adamlar :) Geçen gün arkadaşta Diablo 2'de hiç yenilmeyen bir adamın kulağı vardı
slm. ben edit konusunda şunu söylemek isterim. editle yapılan bir şey, başkasından alınmışsa ok ama normalde kendi kurulumunuzda bunu yapamazsınız. çünkü oyun arşivinde böyle birşey yoktur ve çıkmaz. ayrıca öyle bir şey olsa bunca zamandır bilinirdi düşüncesine katılıyorum. arkadaştan aldım demesi zaten konuyu bitirir gibi. ama burda eger kendi üretmiş olan varsa, o söylesin ben denemedim. elixir of life diablo 1 de 14.katta falan başlayan bi olaydı yanlış hatırlamıyorsam. içince 1 tane sağlık ekleniyor. ayrica 5000 altin karşılığı satın alınabiliyor. Bunun diablo 2 versiyonu potion of life 20 sağlık veriyor. satın alınamıyor. quest ödülü. ama ilk okudum felaket heyecan bastı bunu kabul ederim bak. zaten bu gizemli mısır primitleri dengi gizemleri değil midir bu diabloyu sevdiren. örnek: khalim's seti.