AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 The Black Tower Key
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 26/10/2004 :  14:33:00  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar ben internetten "the black tower key" diye bir şey duydum. Bunun formulu şöyle:
1-Key
2-Tome Of Identify
3-Elixir Of Life
4-Book Of Skill
Bunların Hepsi horadric cube ünde birleştirildiği zaman işte bahsettiğim "the black tower key" oluşuyor. Bu anahtarın Diablo'yu öldürdükten sonra bu anahtarla gizli bir bölüme giden portalı açabilineceği bahsediliyor.Ama ne var ki bunun nasıl yapılacağı söylenmemiş. Eğer bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın.Bu bölümde 6 tane kat var.En son katta "the book of mages"i bulacaksınız.Bu size +2 skill point ve +40 mana kazandırıyor.

@ZR@1L

AREXER
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 29/10/2004 :  11:52:39  Bilgileri Göster  AREXER için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
bence bole bısı olsaydı bılınırdı ıyı oynayanlar tarafından ama war sa ıyı bısı sen horadric cupe de bırlestırdın mı bunları?
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 04/11/2004 :  14:41:46  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
demek ıki iyi oynayanlardan da iyi bilenler varmış ha?eğer inanmıyorsanız birleştirin de görün ama benim tek şüphem bunun LOD da mı yoksa nomal Diabloda mı işlediği üstelik eğer iyi oynayanlar her şeyi biliyorlarsa onlara sorun trang oul ne ve teeth büyüsü nerden geliyor eğer bu oyunla ilgili her şeyi biliyorlarsa bunları rahatlıkla yanıtlamaları gerekir çünkü bunlarsorabileceğim en kolay sorular

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 04/11/2004 :  19:16:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
@ZR@1L tarafından yazılan:

demek ıki iyi oynayanlardan da iyi bilenler varmış ha?eğer inanmıyorsanız birleştirin de görün ama benim tek şüphem bunun LOD da mı yoksa nomal Diabloda mı işlediği üstelik eğer iyi oynayanlar her şeyi biliyorlarsa onlara sorun trang oul ne ve teeth büyüsü nerden geliyor eğer bu oyunla ilgili her şeyi biliyorlarsa bunları rahatlıkla yanıtlamaları gerekir çünkü bunlarsorabileceğim en kolay sorular

Komik.....
Sayfanın En Üstüne Git

@ZR@1L
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 05/11/2004 :  21:04:08  Bilgileri Göster  @ZR@1L için bir AOL İletisi Gönder  @ZR@1L için bir ICQ İletisi Gönder  @ZR@1L'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  @ZR@1L için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
şu anda elimde bir Black Tower Key var.

@ZR@1L
Sayfanın En Üstüne Git

y_salci
Üye

Turkey
İleti 118

İletim - 06/11/2004 :  12:43:21  Bilgileri Göster  y_salci'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Rappier ayıptır söölemesi komik olan nedir bana bi zahmet anlatabilir misin? Bu anahter ben de de var ve ayrıca arkadaşa da ben verdim. Eğer öyle birşey yok diyen varsa eğer gelsin internetten göstereyim. OK?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000