AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 Lütfen okuyunuz!! araba yükleme sorunu
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

mnashi
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 17/10/2004 :  22:18:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
meraba arkadaşlar benim bu oyunu 2. bitirişim olacak oyunda tüm görevleri yaptım daha sonra hep aynı şeylerden sıkıldım birkaç araba indirdim bu arabalarıda yüklemek için img tool programınıda buldum ama daha sonra ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardım edin.

saygılar ihsan

deadlystupid
Üye

İleti 14

İletim - 14/11/2004 :  15:39:13  Bilgileri Göster  deadlystupid'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
çok zaman oldu ben oyunu bitireli ama o image tool olayını yapmıştım.Baştan uyariyim yükleyeceğin arabalar pek bi fark yaratmıyo-sadece tipleri değişiyo hızları filan aynı-ama bazı arabalar direk ekleniyo onlar fena değil.Neyse bir araba indir-onu image toolla aç(ben1.3ünü kullandım) sonra sonra oyunu yüklediğin yerde(sanırım datanın içinde) 600-700 mblık bir dosya(arabaların dosyası) var onu açıp aynı isimli arabayı değiştirceksin.Karışık ve gereksiz bir iş-ben olsam skin indirirdim hem daha kolay hem de daha göze hitap eden bir pach yama artık her ne deniyosa:). Yanlışım olabilir çünkü geçen yaz bitirdim sonra da uğraşmadım.

her iddaaaaasına girerim bir gün ölceksiniz:))
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000