AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 cs harita örnekleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

psyce
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 27/09/2004 :  17:49:37  Bilgileri Göster  psyce'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
cs ile ilgili şu ana kadar yapmak istediginiz harita tasarımlarını bana yazarak söyleyin resimde gönderebilirsiniz.Hairtanın nasıl olucagını aynı sekilde waypoint isterseniz size yaparım cevaplarınızı bekilyorum "infernusphoenix@hotmail.com" sitesine maillerinizi bekliyorum harita yapımı hakkında bilgiler

psyce
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 06/10/2004 :  12:53:18  Bilgileri Göster  psyce'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Su anda awp_iceworld haritası istegi yapıldı bu haritayı istiyenler benden alabilirler örneklerinizi bekliyorum
Sayfanın En Üstüne Git

coolsercan
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 25/10/2004 :  13:36:01  Bilgileri Göster  coolsercan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm ben bu siteye yeni üye oldum baska harita örnekleri gelecek mi gelecekse ne zaman gelir beni haberdar ederseniz memnun olurum
Sayfanın En Üstüne Git

psyce
Üye

Turkey
İleti 85

İletim - 25/10/2004 :  17:08:58  Bilgileri Göster  psyce'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Su anda elimizde yeni güzel haritalar var bunları size msn üzerinden yada e-mail adresine yollayabiliriz
Sayfanın En Üstüne Git

fatjoe
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 17/12/2004 :  21:55:37  Bilgileri Göster  fatjoe'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
baba oğlu bana baölümler lazım yardımcı olabilirmisiniz bayağı bölüm varmıs nasıl bulabilirim

yokki :=)
Sayfanın En Üstüne Git

korn1
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 31/12/2004 :  08:50:26  Bilgileri Göster  korn1 için bir ICQ İletisi Gönder  korn1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba psyce, nasılsın _?öncelikle benimde bu siteye yeni üye oldugumu bilmeni isterim bir kaç arkadasımın tavsiyesi üzerine üyeliğimi bitirdim umud ediyorumki burda bulunan imkanlardan yararlanabilirim,,herkez gibi benimde bi takım problemlerim ve sorularım var bunlara cevap bulmak istiyorum tabiki buda sizlerin sayesinde olacak eminim,lütfen yardımcı olabileceğiniz konlarda beni bilgilendirirseniz sevinirim,,sorularımdan birisi şu counter'in yeni bir kaç bölümü olacak benimde msn adresim var isterseniz ordan isterseniz burdan verebileceğiniz adreslerden yararlanarak bulmaya calışacam birde counter source nin yüklemesini yapıyorum fakat bittikten sonra üstüne tıklayınca (GEREKLİ DLL DOSYASI MSVBVM60.DLL BULUNAMADI)diye bir yazı çıkıyor ne yapabilirim yada nerede hata yapmış olabilirim,kurulumu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim,,şimdiden tşk ederim ilginiz için,görüşmek üzere hoşçakalın

selam dostlar arkadaslığınızı benimle paylasırsanız sevinirim hepinize oyunda zevkli anlar dilerim
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000