|
| Yazar |
Konu  |
|
psyce
Üye

Turkey
İleti 85 |
İletim - 27/09/2004 : 17:49:37
|
cs ile ilgili şu ana kadar yapmak istediginiz harita tasarımlarını bana yazarak söyleyin resimde gönderebilirsiniz.Hairtanın nasıl olucagını aynı sekilde waypoint isterseniz size yaparım cevaplarınızı bekilyorum "infernusphoenix@hotmail.com" sitesine maillerinizi bekliyorum harita yapımı hakkında bilgiler |
|
|
psyce
Üye

Turkey
İleti 85 |
İletim - 06/10/2004 : 12:53:18
|
| Su anda awp_iceworld haritası istegi yapıldı bu haritayı istiyenler benden alabilirler örneklerinizi bekliyorum |
 |
|
|
coolsercan
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 25/10/2004 : 13:36:01
|
| slm ben bu siteye yeni üye oldum baska harita örnekleri gelecek mi gelecekse ne zaman gelir beni haberdar ederseniz memnun olurum |
 |
|
|
psyce
Üye

Turkey
İleti 85 |
İletim - 25/10/2004 : 17:08:58
|
| Su anda elimizde yeni güzel haritalar var bunları size msn üzerinden yada e-mail adresine yollayabiliriz |
 |
|
|
fatjoe
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 17/12/2004 : 21:55:37
|
| baba oğlu bana baölümler lazım yardımcı olabilirmisiniz bayağı bölüm varmıs nasıl bulabilirim |
yokki :=) |
 |
|
|
korn1
Üye

Turkey
İleti 5 |
İletim - 31/12/2004 : 08:50:26
|
| merhaba psyce, nasılsın _?öncelikle benimde bu siteye yeni üye oldugumu bilmeni isterim bir kaç arkadasımın tavsiyesi üzerine üyeliğimi bitirdim umud ediyorumki burda bulunan imkanlardan yararlanabilirim,,herkez gibi benimde bi takım problemlerim ve sorularım var bunlara cevap bulmak istiyorum tabiki buda sizlerin sayesinde olacak eminim,lütfen yardımcı olabileceğiniz konlarda beni bilgilendirirseniz sevinirim,,sorularımdan birisi şu counter'in yeni bir kaç bölümü olacak benimde msn adresim var isterseniz ordan isterseniz burdan verebileceğiniz adreslerden yararlanarak bulmaya calışacam birde counter source nin yüklemesini yapıyorum fakat bittikten sonra üstüne tıklayınca (GEREKLİ DLL DOSYASI MSVBVM60.DLL BULUNAMADI)diye bir yazı çıkıyor ne yapabilirim yada nerede hata yapmış olabilirim,kurulumu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim,,şimdiden tşk ederim ilginiz için,görüşmek üzere hoşçakalın |
selam dostlar arkadaslığınızı benimle paylasırsanız sevinirim hepinize oyunda zevkli anlar dilerim |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|