AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 ÇIKAN YAZILAR
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 26/09/2004 :  16:36:39  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
böyle e-mail göderilince üye, seçkin üye gibi yazılar çıkıyor ya işte onu neye göre yapıyorsunuz?

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 26/09/2004 :  23:57:07  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Seçkin üyeler, forumda bulunan üyelerin arasından, yazıları, bilimum hal ve hareketleri göz önüne alınarak, karar verilerek seçilen kişilerden oluşuyor. Forum kurallarına uymak ve seviyeyi bozmayacak davranışlarda bulunmak temel kurallar, ondan sonrası katılım gibi değişkenlere bağlı...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 28/09/2004 :  20:43:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
mail gönredirince yazılar mı çıkıyor ????

seçkin üyeler bölümü iyi bir amaçla açılmıştı bu amaca ulaşıldı ne güzel bir şeydir bu :)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000