AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Doom - Quake - Wolfenstein
 doom'u bitiren??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

VooDoo
Üye

Turkey
İleti 43

İletim - 23/09/2004 :  15:29:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yaw benbunu internetcafede oynuyom e tabi ewdeki makine kaldırmıo doğal olarak.ben alpha sector 4teyim acaba oyunun ne kadarı bitmiş ve acaba dahagerici bolumler olcakmı böle tırstıran..

WhAt DoEs NoT KiLL YoU
WiLL MaKe YoU WiSh It HaD!!!!

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 24/09/2004 :  23:38:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Daha oyunun başındasın desem doğrudur . Sonraları baya birşeyler var, ve hepsi de bir öncekinden daha korkutucu .
Sayfanın En Üstüne Git

nemesisandforce
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 26/09/2004 :  12:12:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yeni doom 3 oyunu aldım.1. cd yüklendikten sonra 2. cdyi takıyorum.fakat kabul etmiyor.3. cd yi takıyorum onuda kabul etmiyor.cd nin içine baktım isteği dosya var ama yinede olmuyor.cd keyini internetten almıştım.farklı keylerle denedim olmadı ne yapmalıyım.not:donanımım oldukça iyi.iyi çalışmalar
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 26/09/2004 :  12:58:05  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
CD key gibi konular konuşulması yasak olduğu için devam etmemen kurallar açısından iyi olacaktır nemesisandforce, dikkatli olunası...

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 26/09/2004 :  16:22:13  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
valla bayağı kanlı bir şeye benziyor ben almayı da düşünmüyorum

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

Razz_RaziEL
Üye

İleti 5

İletim - 27/09/2004 :  22:49:59  Bilgileri Göster  Razz_RaziEL için bir ICQ İletisi Gönder  Razz_RaziEL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Razz_RaziEL için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ulan adamları taktir etmek lazım doğrusu çünkü adamlar gerçektende çosmuslar...ısık oyunları mükemmel we su ana kadar piyasaya çıkmış(piyasaya çıkmış=half-life2 hariç tabii) en gerçek görüntüler benim açımdan tabii..walla delta sector 2deyim ben ne kadarını bitirdim acaba?? oyun acayip kasıo yani kasılan benim yanlış anlamayın :p böle adamı zıplatan turden..arkadas oyunun insanı korkutmayacağını savunurdu ama biraz gt oldu bu oyunu oynatınca ona...ama half life herşeyi altüst edecek benim hep favorim olacaktır..half-life FOREVER.... doomda neymiş

WhaT DOEs NOt KiLL YoU WiLL MakE YoU WisH iT HaD!! _razz
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000