yaw benbunu internetcafede oynuyom e tabi ewdeki makine kaldırmıo doğal olarak.ben alpha sector 4teyim acaba oyunun ne kadarı bitmiş ve acaba dahagerici bolumler olcakmı böle tırstıran..
WhAt DoEs NoT KiLL YoU WiLL MaKe YoU WiSh It HaD!!!!
yeni doom 3 oyunu aldım.1. cd yüklendikten sonra 2. cdyi takıyorum.fakat kabul etmiyor.3. cd yi takıyorum onuda kabul etmiyor.cd nin içine baktım isteği dosya var ama yinede olmuyor.cd keyini internetten almıştım.farklı keylerle denedim olmadı ne yapmalıyım.not:donanımım oldukça iyi.iyi çalışmalar
valla bayağı kanlı bir şeye benziyor ben almayı da düşünmüyorum
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
ulan adamları taktir etmek lazım doğrusu çünkü adamlar gerçektende çosmuslar...ısık oyunları mükemmel we su ana kadar piyasaya çıkmış(piyasaya çıkmış=half-life2 hariç tabii) en gerçek görüntüler benim açımdan tabii..walla delta sector 2deyim ben ne kadarını bitirdim acaba?? oyun acayip kasıo yani kasılan benim yanlış anlamayın :p böle adamı zıplatan turden..arkadas oyunun insanı korkutmayacağını savunurdu ama biraz gt oldu bu oyunu oynatınca ona...ama half life herşeyi altüst edecek benim hep favorim olacaktır..half-life FOREVER.... doomda neymiş
WhaT DOEs NOt KiLL YoU WiLL MakE YoU WisH iT HaD!! _razz