AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ultima Online - Mu Online - Ragnarok Online
 Ragnarok Online sorularınızı srabilirsiniz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

safe1987
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 21/09/2004 :  20:05:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana RO için danışabilirsiniz. yazarsanız.İyi bilirim ama çok iyi değil elimden geldiğince yardım yaparım.Aşırı beleşçilik yapmadığınız. Ve beni sıkmadığınız sürece oyundada yardımcı olurum.nick esk1 oyundaki belli bir süre oyunda yokum en fazla 3 ay yokum ulaşmak isteyenler safe1987@kahkaha.com'a mesaj atabilirler.

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 22/09/2004 :  14:25:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım bööle ayrı bi konu açmana gerek yoktu yani ragnarok online adıyla açılmış konuya yazabilirdin neyse yinede saol mail atmışsın merak etme ben oyunu 7 aydan beri oynuyorum yani kısaca biliyorum herşeyini:)
Sayfanın En Üstüne Git

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 26/09/2004 :  10:41:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
er_ac tarafından yazılan:

arkadaşım bööle ayrı bi konu açmana gerek yoktu yani ragnarok online adıyla açılmış konuya yazabilirdin neyse yinede saol mail atmışsın merak etme ben oyunu 7 aydan beri oynuyorum yani kısaca biliyorum herşeyini:)

Eren yapma olm sende Şimdi Amatsu/Gonyrun da geldi herşeyi bilemeyeceksin hehehehe

Omnia Aequo Animo Ferre Sapientis...

Sayfanın En Üstüne Git

er_ac
Üye

İleti 264

İletim - 26/09/2004 :  12:20:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi ayıpsın ya onuda bilirizde zaten arkadaş amatsu çıkmadan 5 gün önce falan atmıştı mesajı bide daha amatsu aktif değil haberiniz olsun.
Sayfanın En Üstüne Git

BaRNeY
Üye

Turkey
İleti 267

İletim - 26/09/2004 :  16:25:03  Bilgileri Göster  BaRNeY'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben almak istiyorum ama bulamıyorum nereden alabilirim?

Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.

Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
Sayfanın En Üstüne Git

safe1987
Üye

Turkey
İleti 5

İletim - 26/09/2004 :  20:16:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Amatsu eklentisi nezaman hazır olacak.Ve nerden indirebilicegimi bilmiyorum.Ama genede eskiden beri geçerli olan şeylerde yardımcı olabilirim.Tavsiyelerde verebilirim bildiğim konularda.Bu arada ben yanlışıkla yeni konu aştım.(Bu ortamlarda fazla deneyimim yok.)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000