arkadaşlar ogc biliyormusunuz oyunda adamları istediği yerde olsun görüyorsun zumunu istediğin gibi ayarlıyorsun bölümü renk ten renge değiştiriyorsınnuz bunu kesinlikle öğrenin
ben açıklıyım istersenizogc hook 10.0 ın özellikleri *aim bot *wall hack (ogc classıc) (nvd) *lambert *thırd person goruntu secenegı *cosshaır renklerı cesıtlerı *muzık dınleme ımkanı Daha sayamadığım bi çok şey fakat;vac kırar bunu internet ten oynarken yapamazsınız cd (cheating death) kıran wall hack şu an elimde war isterseniz sitenize upload edebilirsiniz seve seve veririm.
yanlız sunu belirteyim OGCyi sadece Cs yi bilmeyenler kullanır OGC nin asıl amacı Mousu Kullanmadan Adam Öldürmektir. Bu arada Rakibin ne kadar uzakta oldugunu ogrenebilirsin aynı zamanda healt kavramı fazla kullanılmaz Desert Eagle'ı Awp gibi kullanabilirsin ve birçok özelliği var. Bundan 4 sene önce "- Bune ya ne işe yarar-" diyerek alıp bakmıştım ve tamamen LAMER işi olduğuna karar verdim.
Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
esquter, bu konu da kimse, en azından burada yardımcı olamaz, başka yerde olmaması da anca tavsiye edilir, üyeliğinin devamı açısından bu tarz konulara devam etme.