AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Counter-Strike ve Diğer Half-Life Modları
 ogc
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

emre_19_1
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 20/09/2004 :  10:08:22  Bilgileri Göster  emre_19_1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ogc biliyormusunuz oyunda adamları istediği yerde olsun görüyorsun zumunu istediğin gibi ayarlıyorsun bölümü renk ten renge değiştiriyorsınnuz bunu kesinlikle öğrenin

emre

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 24/09/2004 :  22:53:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
biraz daha ayrıntı
Sayfanın En Üstüne Git

gri_
Üye

Turkey
İleti 33

İletim - 02/10/2004 :  17:42:37  Bilgileri Göster  gri_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben açıklıyım istersenizogc hook 10.0 ın özellikleri
*aim bot
*wall hack (ogc classıc) (nvd)
*lambert
*thırd person goruntu secenegı
*cosshaır renklerı cesıtlerı
*muzık dınleme ımkanı
Daha sayamadığım bi çok şey fakat;vac kırar bunu internet ten oynarken yapamazsınız cd (cheating death) kıran wall hack şu an elimde war isterseniz sitenize upload edebilirsiniz seve seve veririm.
Sayfanın En Üstüne Git

[BLuE]sCoRplOn_tr
Seçkin Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 05/10/2004 :  23:06:13  Bilgileri Göster  [BLuE]sCoRplOn_tr için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yanlız sunu belirteyim OGCyi sadece Cs yi bilmeyenler kullanır OGC nin asıl amacı Mousu Kullanmadan Adam Öldürmektir. Bu arada Rakibin ne kadar uzakta oldugunu ogrenebilirsin aynı zamanda healt kavramı fazla kullanılmaz Desert Eagle'ı Awp gibi kullanabilirsin ve birçok özelliği var. Bundan 4 sene önce "- Bune ya ne işe yarar-" diyerek alıp bakmıştım ve tamamen LAMER işi olduğuna karar verdim.

Oyun bittikten sonra Şah da Pion da aynı kutuya konur!
Sayfanın En Üstüne Git

esquter
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 23/10/2004 :  19:53:04  Bilgileri Göster  esquter'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben cd yi delip cs 1.6 da wall hack yapmak istiyorum kim bana yardımcı olur karşılığını vericem :)
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 24/10/2004 :  00:30:12  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
esquter, bu konu da kimse, en azından burada yardımcı olamaz, başka yerde olmaması da anca tavsiye edilir, üyeliğinin devamı açısından bu tarz konulara devam etme.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000