AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA 3 Zorlandığım Görevler Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Yogi the bear
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 24/09/2007 :  16:08:16  Bilgileri Göster  Yogi the bear'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yukarıda yazmayı unuttum gta 3 teki görevleri
Sayfanın En Üstüne Git

Yogi the bear
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 24/09/2007 :  16:15:39  Bilgileri Göster  Yogi the bear'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ya kimse yok mu yaaaaa beni o görevlerden kurtarın lütfen
Sayfanın En Üstüne Git

Yogi the bear
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 24/09/2007 :  16:32:15  Bilgileri Göster  Yogi the bear'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
san andreas tada yardım edin lütfen los desperadostaki görevi bitirecem hazer midir nedir o adamı vuruyorlar ama sonra görevi kaybettenez yazıyo nasıl geçecem acaba
Sayfanın En Üstüne Git

ceyceyfb
Üye

Turkey
İleti 213

İletim - 01/10/2007 :  13:47:06  Bilgileri Göster  ceyceyfb'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
guraktan tarafından yazılan:

İkinci adada bir telefon görevi var, şimdiye kadar en zorlandığım bölüm. Burada arabayı almamız isteniyor fakat arabaya bindiğimizde bombalı adamlar geliyor, bir türlü geçemedim, bir tüyo verir misiniz? Bir de Ray denen adamdan görev aldım, bana yanılmıyorsam evi kontrol et diyor, ev pay spreyin orda ama oraya giriş yok ne yapmalıyım? (Başka bölüm kalmadı, tıkandım)

arkadaş bunlar oyunun son bölümü
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000