Eğer Counter-Strike oyununda diyorsan server'ın Rmn'nin de dediği gibi hileleri aktif hale getirmesi lazımdı. Ayrıca Counter-Strike oyununun kısayolunun özelliklerini aç ve hedef bölümüne şu yazıyı yapıştır. C:\SIERRA\Half-Life\hl.exe -dev -toconsole -game cstrike
Daha sonra oyuna girer girmez karşında konsol açılacak.Oraya, sv_cheats 1 yaz. Daha sonra oyuna girdiğinde sv_clienttrace 9999 yazarsan bu şifre hedef almadan adam öldürmeni sağlıyor.(yani al eline 5,1 heryeri tara.Tabii çok uzak olmasın.) Ayrıca notarget ve noclip şifrelerini de dene.Kesin bir işe yarıyordu ama ne olduğunu tam hatırlamıyorum. Umarım işine yarar...
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...