AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 ŞİMDİDE C.HERMES.CADDY VE BAG-G-AG-E
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

X-MAN
Üye

Turkey
İleti 6

İletim - 13/09/2004 :  15:13:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
CUBAN HERMES,CADDY VE BAG-G-AG-E ARABABALARINI BULAMADIM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.ŞİMDİDEN EYVALLAH.BİDE VICE CITY OYUNU BİTTİKTEN SONRA NE OLUYOR.ŞEHRİN HER TARAFI SENİN MİOLUYOR?BEN YAKLAŞIK 3-4 AYDIR BU OYUNU BİTİREMEDİM.BU OYUN KAÇ BÖLÜMDEN OLUŞUYOR ACABA.CEVAPLARSANIZ MUTLU OLDUK.

erkcare
Üye

Turkey
İleti 16

İletim - 13/09/2004 :  15:46:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
cuban hermes kubalıların kullandıgı sıyah sarı desenlı olan araba garajın sagından gıt kafeden gorev aldıgın yere oralarda bulursun yalnız dıkkat et arabayı alırken kubalılar saldıra bılır. caddy (golf arabası) golf gorevını yaptıgın yerde bulabılırsın. baggage havalımanında bulabılırsın hava alanının yanında ucakların oldugu yere gecıs var oradan gır saga dogru gıt onune cıkacaktır. daha atlamalar,gızlı paketler,kurukafalar, rc yarısları, statdakı yarıslar(aksam 20,00 da acılıyo kapısı)bırde malıbunun gorevlerındekı nısancının oldugu yerde ayrıyeten atıs yapıyorsun,
Sayfanın En Üstüne Git

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 18/09/2004 :  22:26:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hava alanının 2 noktasına park etmiş baggage handler bulabilirsin. Cuban Hermes kübalı çetelerin kullandığı ateş desenli siyah hermes e benzeyen arabadır. Golf arabasına ulaşmak için bir yolun yakınında BETTERTHANWALKING yaz... ;)
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000