Deadly cargo adlı bir bölüm var ben bunu geçemedim ya arkadaşlar acaba nasıl geçilir bu bölüm ana fikrini anlayamadım SWAT ekibi gemiye baskın yapıyo ve mission failed oluyo bide bu oyun kaç bölümden ibaret
12 bölüm. Gemi:İlk başladın kadınla konuş adamı oyalasın,arabaya alıcıyı yerleştir.İçeride arka kulisten bahçeye çık ve orda kapıyı açınca polislerin olduğu meydana çıkacaksın burası önemli iyi zamanlama yaparsan karşı kulübede polislerin soyunma odasında elbiseye ulaş(bu benim zorlu yoldu değişik olabilir barda işçiyi zehirlersek malesef SA olmuyor iğne?:)Harita da sarı yanan ışıklara dikkat et her kulübede o ortama uygun elbiseyle ilerle gemiye bindiğinde onların elbisesi üstünde olacak durma içeri gir aşağıda bombayı deaktif et ve hemen kaptan köşküne koş en yukarı SWAT basınca kırmızı oraya geliyor elimine et ve bekle.Geminin ucunu düşenerek en sağından eğilerek ilerle en uca gelince bir nöbetçi var iğne:) ve orda iniş göreceksin dışarı çık mazgal ve ortama göre elbise değiştirme olayları ve exit:)Mantıklarını kapmaya çalış dene normal oyna save haklarını iyi kullan;) Dediklerimden ayrı birden çok çözümde olabilir,bunu Silent Assasin olmak için yazmıştım öldüre öldürede gidebilirsin,çözüm sana kalmış.Kolay gelsin.