AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Forum özellikleri
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ysf
Üye

İleti 157

İletim - 22/08/2004 :  15:09:03  Bilgileri Göster  ysf'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bunu yazarken sizi kötüleme gibi bir niyetim yok ama hem görsel hemde özellik bakımından forumunuzun yetersiz olduğunu düşünüyorum çünkü geçenlerde başka bir sitenin forumunu gördüm ve özellikleri çok hoşuma gitti öncelikle kullanıcılar birbirlerine özel mesaj gönderebiliyor ankat açabiliyorlar ve avatarlar çok çeşitli ayrıca forumun görsel olarakta çok güzel olduğunu söyleyebilirim birde bu sitenin forumu çok geç açılıyor bu hosting şirketinizdenmidir bilmem ama beni baya bezdiriyor umarım yazdıklarımı dikkate alırsınız size iyi çalışmalar.

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 22/08/2004 :  20:59:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ne tesadüf ben de aynı şeyi ilk günlerimde yazmıştım
Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 23/08/2004 :  02:43:11  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Gönül isterdi ki forum çay da kaynatabilsin, hamur da açabilsin ama şimdilik böyle =) Şu an için de işlevini yerine getirdiği kanaatindeyim, sorusu olan bunu rahatça sorabiliyor, varsa eğer cevabını alabiliyor, iki resim üç renk de olmayıversin diyerekten biraz tırt bir cevap verir, neyin ne zaman değişeceğinin bilinmeyesi bir zamanda olduğunu söylerim.

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

alper
Üye

Canada
İleti 251

İletim - 27/08/2004 :  22:38:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ysf tarafından yazılan:

Bunu yazarken sizi kötüleme gibi bir niyetim yok ama hem görsel hemde özellik bakımından forumunuzun yetersiz olduğunu düşünüyorum çünkü geçenlerde başka bir sitenin forumunu gördüm ve özellikleri çok hoşuma gitti öncelikle kullanıcılar birbirlerine özel mesaj gönderebiliyor ankat açabiliyorlar ve avatarlar çok çeşitli ayrıca forumun görsel olarakta çok güzel olduğunu söyleyebilirim birde bu sitenin forumu çok geç açılıyor bu hosting şirketinizdenmidir bilmem ama beni baya bezdiriyor umarım yazdıklarımı dikkate alırsınız size iyi çalışmalar.

Arkadaş sanırım vBulletin'den bahsediyor.

Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel!
Sayfanın En Üstüne Git

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 28/08/2004 :  20:29:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
onun bende farkındayım forum çok yavaş açılıyor 56K kullananlara göre...
Sayfanın En Üstüne Git

COOL_CRUEL
Üye

İleti 13

İletim - 29/08/2004 :  00:29:56  Bilgileri Göster  COOL_CRUEL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
herkese göre yavaşşş

kilitlenen cruel_kemal
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000