|
| Yazar |
Konu  |
|
|
barlik
Üye

Turkey
İleti 42 |
İletim - 21/08/2004 : 14:04:38
|
Selam,
Baştan söyliyim, sizlerden kod falan istemicem :) Yalnızca öğrenmek istediğim birşey var, bilen varsa. Lisanslı Norton Antivirüs programı kullanıyorum, fakat güncelleme yapabilmem için benden subscription code istiyor ve ben de kaybettim, daha doğrusu var mıydı hatırlamıyorum bile. Bu kodu cd. içinden bulabilir miyim, bilen var mı? Elimde programın yalnızca cd.si duruyor, kutu v.s. de yok. İnternetten symantec sayfasından denedim, fakat Türkiye sayfası olmadığı için Amerika üzerinden denedim, orada da kodu vermek için kredi kartıyla ödeme istiyorlar. Ben nette kredi kartı kullanmıyorum. Bunun başka bir yolu yok mudur, her lisanslı virüs programındaki subscription code farklı mıdır? Kullanan başka birinden bulduğum kod işe yarar mı? ne biliyim işte, kısaca başka bir yolu var mı bunun?
Şimdiden teşekkürler, Saygılar. |
|
|
silent59
Seçkin Üye

Turkey
İleti 110 |
İletim - 22/08/2004 : 00:20:26
|
| bende norton antivirüs programını kullanıyorum ama güncelleme için herhangi bir kod istemiyor antivirüs programını yenimi aldın çünkü alınan paketler genelde 1 yıllık oluyorlar ondan sonra bir ücret ödeyip üyeliğini yenilemen gerekiyor olabilir bunu kontrol etmen lazım... |
Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmaktır.
|
 |
|
|
barlik
Üye

Turkey
İleti 42 |
İletim - 22/08/2004 : 00:31:24
|
1 seneyi çoktan geçti, hatırlamıyorum bile ne zaman aldığımı :) benim işyerinde kullandığım bilgisayarlarda da neredeyse eş zamanlı olarak bu kodu istemeye başladı. Onlarla ilgili yapabileceğim birşey zaten yok, yükleyen kim bilmiyorum da, bari kendi bilg.ımı kurtarayım dedim.
ilginiz için teşekkürler, saygılar. |
 |
|
|
Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
İletim - 26/08/2004 : 22:57:14
|
| büyük ihtimalle sorun şu. işyerinde bilgisayarları aynı zamanda aldınız ve size bilgisayarlarla birlikte norton antivirus verdiler. ancak belirli bir kullanım süresi olduğu için bu süre doldu ve şimdi sizden üyelik yenileme istiyorlar. bunun tek yasal yolu var: parayı ödeyip üyeliği yenilemek. |
Batu Kınıkoğlu www.oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
| |
Konu  |
|
|
|
|