AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 ATI VS. GeForce
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

mert90
Üye

Turkey
İleti 120

İletim - 18/08/2004 :  17:40:46  Bilgileri Göster  mert90'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ne alacağıma hala karar veremedim.Acaba Ati Radeon 9600 serisinden bir kart mı yoksa GeForce FX 5700 serisinden bir kart mı almalıyım?
128 MB Ati Radeon 9600 SE/PRO olabilir.Ama Winfast 128 MB A360 LE TD TV-DVI OUT aklıma daha uygun sanki.Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Cevaplar için şimdiden saolun

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 18/08/2004 :  18:05:32  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bu iki kart arasında test varsa bak.Ondan sonra karar ver.Test yoksa GeForce FX 5700 al.(bence)
Sayfanın En Üstüne Git

alper
Üye

Canada
İleti 251

İletim - 21/08/2004 :  12:34:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tabiki 128MB Ati Radeon 9600Pro almalısın.
Neden diye soracak olursanız. bkz;
http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3705

Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel!
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 06/09/2004 :  09:22:27  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ATI'nin ekran kartlarını tek geçerim. GE-FORCE un başarılı olduğu tek nokta ise oyunlardaki görsellik yani fx. ama yakında ATI de bu özellikte bir ekran kartı çıkarırsa bu N-VİDİA nın sonu olur. çünkü herkes ATI kullanmaya başladı

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

COOL_CRUEL
Üye

İleti 13

İletim - 06/09/2004 :  22:05:24  Bilgileri Göster  COOL_CRUEL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ekran kartında bir numara ATİ radeon

kilitlenen cruel_kemal
Sayfanın En Üstüne Git

vanhelsing
Üye

Russia
İleti 19

İletim - 02/11/2004 :  02:51:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende winfast a360 var tavsiye etmem pek menun kalmadım sen en iyisi ati radeon 9600xt al tavsiye ederim. ben de almayı düsünüyorum.

ozZi
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000