bu teflon cd ler için daha dayanıklı derin çiziklerden filan etkilenmez diyorlarnekadarı doğrudur bilmem eğer doğrusunu bilen varsa söylemekten çekizmesin ve diğer cd lerle arasındaki farkları da merak ediyorum lütfen açıklarsanız sevinirim
Teflon lafı ülkemize nereden geldi bilmiyorum ama o doğru bir laf değil. İngilizcesi Spindle olan o diskler, çizilmeye karşı daha dayanıklılar. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama kendim deneyip gördüm. Aralarındaki diğer farkları bilmiyorum fakat Internet'ten araştırıp bulabilirsin.
teflon lafını kim koydu ben de çok merak ediyorum. ama bu CD ler diğerlerinden daha dayanıklı oldukları kesin. çünkü alt tabakadaki plastik yapı farklı bir malzemeyle kaplanmış. ve biraz daha kalın bir yapıya sahip. bu sebeple diğerlerine göre daha az çiziliyorlar. çizilseler bile yine okunabiliyorlar. tabi çok derin çizikler hariç
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Bildiğim kadarıyla hayır, bende kullanıyorum bu "teflon" tava bozması şeylerden. hoş ama ama cd nekadar dolu göremiosun bakınca..ayrıca oldukça da kaliteli oluyo bunlar. Farewell..