AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 P4 ve Win 98
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 16/08/2004 :  16:17:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
P4 işlemcili ve ona uyumlu anakartlarda mı bi problem var bilemeyeceğim ama winXP dışında başka bi işletim sistemini kabul etmiyo.ben bunun nedenini soruyodum.diğer windows sürümlerini kurmaya çalıştığımda kur bile başlamıyo.neden ne?(yeterince açık mı?)
ve lightning saol d.günümü kutladığın için.senin repliğini de gıcıklık olsun die kullandım işte!zaten hayatım alt üst.neyse forumu başka amaçlar için kullanmayayım.bye!

Smile or die!
Sayfanın En Üstüne Git

jackal971
Üye

Turkey
İleti 56

İletim - 27/08/2004 :  21:21:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
zaten yeni oyunlar hep XP de çalışıyo boşver takma kafana

saygılarımla
Sayfanın En Üstüne Git

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 05/09/2004 :  14:38:09  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Birinden duydum fakat nekadar doğru denemedim.
Eğer iyi bir makineye Win98 yükleyecekseniz, TNT2 gibi eski bir ekrankartı takıp deneyin. Yeni kartlarda Win98 gerekli elektiriği ekrankartına veremiyor gibi bişey söyledide pek inandırıcı gelmedi. Ama bir fikir olsun diye yazayın dedim.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

pcumut
Üye

Turkey
İleti 3

İletim - 05/09/2004 :  23:22:07  Bilgileri Göster  pcumut'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
win 98 p4 kurmak için eski ekran kartları işe yarıyor veya nedendir bilmem ingilizce 98 kuruluyor türkcelerde sorun yaratıyor kurulumu ingilizce ile başlatıp scan disk yaptıktan sonra ingilizceyi çıkarıp türkceyi koyarsanız devam ediyor türkce 10 tane win 98 denedim olmuyor 1eski ekran kartı veya ingilizce win98
Sayfanın En Üstüne Git

CIZIK
Üye

İleti 7

İletim - 06/10/2004 :  23:58:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yaw Arkadaşlar Kalbinizi kırmak istemem ama çok saçma cevaplar var.
P4 makinaya nasıl xp kurulmazmış.
Kurulmuyor dediginiz makinaya windows Nt4.0, windows 2000, windowsXp,windows Server 2003 kurulmuş ise windows 98 kuramamanız normaldir.
Sorun= yukarıda saydıgım işletim sistemlerinin NTFS dosya sistemini kullanması ve windows98 in FAT32 dosya sistemine ihtiyaç duyması.
Çözüm= NTFS olan Dosya Sistemini windows98 kurmaya başlamadan evvel FAT32 dosya sistemine çevirmeniz ve daha sonra format atmanız gerekir. Sorun Bundan ibarettir. Saygılar....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000