AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 BANA YARDIM EDİİİİİN
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

skull man
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 17/08/2004 :  20:49:06  Bilgileri Göster  skull man'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  skull man için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yani hep ilerliyecem sonunda ne olacak

korkmayın benden
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 17/08/2004 :  21:27:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Merak etme biter o sen sadece ilerlemene bak birazcık sabret kaza yapmamaya çalış o araba durdumu zor kalkar biraz ya da kalkana kadar araba zaten patlar o yüzden çok da aşırı hızla gitmene gerek yok oradaki patlama seviyesine uygun hzıda git hem daha az kaza yaparsın.Hız bela getirir.

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 17/08/2004 :  22:02:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bak aldığın yerlerin arasında basımhane olduğu ve almadığın bir iki yer kalınca bir telefon geliyor, senin basımhanedeki adamı pataklamışlar filan sonra 2 verilen 2 görevi yapınca hikaye bitiyor zaten.
Sayfanın En Üstüne Git

skull man
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 18/08/2004 :  17:44:07  Bilgileri Göster  skull man'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  skull man için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa benim aldığım yerler (devremükler) diazın konağı ,(zaten o bedava diaz ı öldürünce) taksici durağı,film stüdyosu,dondurma fabrikası,

bu sefer iki sorum olacak şehir turunda onspeed ya da boooooorıng işe yarar mı

bi de dondurma fabrikası bana gelir vermiyo görevlerini bitireyim dedim arabayı alıyorum radar da pembe işaret falan yok ne yapıcam radarda sadece silah cı gözüküyo o kadar da caps lock a bastım olmadı

yardımlarınız için teşşekürler.........

korkmayın benden
Sayfanın En Üstüne Git

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 18/08/2004 :  23:09:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
caps lock a bas biyerde parket adamlar gelip senden dondurma (!) almaya başlayacaklar belli bi seviyeye gelince gelir getiriyo....

bak boatyard la para darbhanesini malibuyu polepositionu satın al sana telefon gelecek
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000