AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 BANA YARDIM EDİİİİİN
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

hgoneci
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 05/10/2004 :  21:16:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar GTA da yeni sayılırım. çünkü,ilerleyemiyorum. mesela golf sahasında adamı haklıyacakken, daha 4demir ara videosunda "dınk" diye takılıp kalıyor. hata verip oyunu kapatıyor. her yere giditor orayı aşamadım. 128 MB Fx 5200, AMD 2500+, 512 DDR ram, 7200 HDD ile bu tür bi sorun yaşamam ayıp oluyo ama...lütfen yardım edin.
Sayfanın En Üstüne Git

skull man
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 06/10/2004 :  14:42:27  Bilgileri Göster  skull man'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  skull man için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa arkadaşlar garaja o arabaları sokmak im - kaan- sssııııız - bence ayrıca itfaiye görevi yapayayım dedim belli bi aşamadan sonra sarı nokta yani yanan araç çıkmıyoo

aaah şu oyunu bi bitirebilsem dodo bölümün dede takılıyorum

yardımlarınız için teşşekürler.....

korkmayın benden
Sayfanın En Üstüne Git

skull man
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 16/10/2004 :  20:32:36  Bilgileri Göster  skull man'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  skull man için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ARKADAŞLAR OYUN BİTTİ sun yardın görevini yaptıktan sonra iki telefon geldi biri basımhaeden başlayan haraç biride lance ile sonny i öldürme görevi şöyle yazılar filan geçti bitirmiş oluyom öyle değilmi????

korkmayın benden
Sayfanın En Üstüne Git

skull man
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 20/10/2004 :  13:24:42  Bilgileri Göster  skull man'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  skull man için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
CEVAP VERİN YAA ÇOK ÖNEMLİ P GÖREVLERİNİDE YAPTIM MALİBİU GÖREVİNİDE BİTİRDİM BİTEK HARİTADA DODO VAR ayrıca kavazaki ile atlıyayım dedim ev çıktı karşıma motorcu görevinin orada başka öyle ev var mı????

korkmayın benden
Sayfanın En Üstüne Git

Skp_60
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 25/10/2004 :  11:15:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
pizzacı aracında q ve e 'ye basarak mausa tıkla o zaman pizzayı fırlatır.hangitarafa bakarsan oraya atar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000