AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 İnternet Mecrası
 gprs ile internet
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

turkishboy1989
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 01/08/2004 :  11:11:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
gprs ile bilgisayar zerinden bluetooth aracılığı ile nasıl internete girebiliriz şimdiden teşekkürler

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 05/08/2004 :  16:18:11  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya kardaş aynı konunun kapsamlısını ben açtım ama bi allahın kulu yardım etmedi.
Sayfanın En Üstüne Git

St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 08/08/2004 :  20:15:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
peki size o gprs ile nete girilecek telefonun ayarının nasıl yapılacağını sorsam!eğer o ayarı yapabilirsem beni de o dert ilgilendirebilir.ama size bişeyler söyleyeyim konu hakkında!telefonun yanında eğer CD geldiyse onda bununla ilgili program da açıklama da var.yok eğer CD yoksa,operatörün sitesinde çok açık olmaa da bigi var.özellikle telsimde program da var nasıl kullanılacağı da.ama telsim için mi yoksa her telefon için mi bilmiyorum.çünkü daha o noktaya gelemedim telefonumda.önce telefon üzerinden gprs'e girebilmem gerekiyooo!bu konuda bana yardım edinnn!sitedeki herşeyi yaptım ama bi eksik var!YARDIM!!!!!

Smile or die!
Sayfanın En Üstüne Git

St@tiX
Üye

Turkey
İleti 66

İletim - 08/08/2004 :  20:42:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
www.e-cep.net sitesinde blue tooth ile net konusunda biraz açıklama var.bi göz atın isterseniz

Smile or die!
Sayfanın En Üstüne Git

ibrahimn
Üye

Turkey
İleti 28

İletim - 13/08/2004 :  12:44:19  Bilgileri Göster  ibrahimn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
+1

StoraX
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 13/08/2004 :  12:48:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İbrahim, gereksiz mesajlar yazmaya devam edersen üyeliğin iptal edilecek.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000