vbs_freelink virüsünü silmeye cesaret edemedim çalıştır bölümünden. bu arada virüs programım birkaç dosyayı karantinaya almış. bu virüsün diğer dosyalara da bulaştığını mı gösteriyor. ayrıca karantinadaki dosyaları virüsten temizleyemez miyim. nasl kurtulcam bu virüsten. virüs programım neden temizlemiyor bu adi virüsü. pc-lin 2002 kullanıyorum.ne yapmalıyım. yuarıda bir arkadaşın dediklerini yapamıyorum artık çünkü rundll diye bir dosyayı bulamıyorum dediğiniz her şeyi doğru olarak yaptım. format mı atmalıyım?
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde
bugün cesaret edip yukarıda yazılanların hepsini yaptım.çalıştırdan girdim rundll=rundll.vbs yi de sonu da buldum ve sildim. sonra virüs programımı çalıştırıp scan ettim. virüs bulunamadı. ancaaaaaak bilgisayarımı her açışımda aynı virüsün varlığını bildiren bir not alıyorum.virüs programını güncelleyip mi scan etmeliyim.
- How many did you fall in love before me? - None! - And after me? - None! Tristan&Isolde