AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Yarış - Sürüş - Uçuş - Uzay Oyunları
 Need for Speed
 underground-2 video klip
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 24/07/2004 :  14:00:26  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
eagames resmi sitesinde artık underground-2 nin video klibi yayınlandı. video klipte içerik olarak oyundan hiç bir şey koyulmamış. fakat biraz ilginç olmuş denilebilir. yine de güzel. herzamanki gibi quicktime programı şart. ayrıca dial-up bağlananlar için videoyu yüklemek baya bir süre alabilir. ben videoyu bilgisayarıma yükledim isteyen arkadaşlar bana maillerini yazarak videoyu bizzat maillerine postalayabilirim. tabi mynet olmaması koşulu ile...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....

frontsidehair
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 20/08/2004 :  19:48:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bana yolla :frontsidehair@hotmail.com

<:)
ben soldat |sokarca|
Sayfanın En Üstüne Git

OCTANE
Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 21/08/2004 :  10:30:23  Bilgileri Göster  OCTANE için bir ICQ İletisi Gönder  OCTANE'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Banada yolla:yigiterten@hotmail.com
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 23/08/2004 :  09:13:44  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar malesef hotmail bunu kaldıramıyor. çünkü ben bunu arkadaşıma da yolladım fakat hotmail 2mb posta alanı sunuyor. e video da 8mb olunca hotmailde imkansız hale geliyor...

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

frontsidehair
Üye

Turkey
İleti 84

İletim - 25/08/2004 :  10:29:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım fotoğrafta olabilir.

<:)
ben soldat |sokarca|
Sayfanın En Üstüne Git

Leg0l4s
Seçkin Üye