AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Forum Oyunları
 bilmece zamanı yaz bilsin yazsınlar bil..
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu 
Sayfa: / 13

stoneowenman
Üye

İleti 76

İletim - 31/08/2004 :  12:18:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
keloğlan köyüne gitmek için köprüden gecmek zorunda.köprü paralı ve keloğlanın parası yok.yolun karşısında bekçi bekliyor.köprü yürüyerek ancak 1 saatte geçiliyor.ve bekçi yarım saat uyuyor 15 dakika uyanık kalıyor sonra tekrar uyuyor.keloğlan karşıya nasıl geçecek? BİLİN BAKALIM...

(sandalla,arabayla,atla eşekle ,köprünün altından yada uçarak falan değil.bu işte keloğlanın muzipliği var.bakalım sizde onun kadar muzip düşünebilecek misiniz?)
cevaplarınızı bekliyorum....

sevgilerle stoneowenman
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 01/09/2004 :  04:13:25  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bekçi uyurken yola koyulur karşı tarafa 1saat sonra karşı tarafın bekçisinin uyumasını bekler
Sayfanın En Üstüne Git

By prince
Seçkin Üye

Turkey
İleti 546

İletim - 01/09/2004 :  09:02:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence şöyle olur:Bekçi uymaya başladığı anda Keloğlan yürümeye başlar.30 dk sonunda yolu yarılar.Bekçi 15 dk uyanık kalıyorsa bu zaman diliminde yürümeye devam eder.Bekçi tekrar uyur.Keloğlan'ın 15 dk'lık yolu vardır.Bu 15 dk içinde köprünün sonuna gelir.Bekçi hala uyuduğu için 15 dk yanına kar kalır.

By prince
Sayfanın En Üstüne Git

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 01/09/2004 :  23:16:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
euheuuhe basit keloğlan 15 dakikada giderken tam bekçinin uyanacağı sırada ters döner bekçiden öbür taraftan geliyor zannetip karşıya geçirir. :P
Sayfanın En Üstüne Git

zeina
Üye

Turkey
İleti 20

İletim - 10/09/2004 :  13:21:18  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben by prince nin dedigine katilıyom

İMZA NEDİR Kİ ÖNEMLİ OLAN İNSANLIK:)))
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu   
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla