Bize katılın bölümünde pc yazarı olmak için ayda 2-3 inceleme gönderilmesi gerektiği yazıyor.Ayda ikiden fazla oyun bitirmek biraz zor,özellikle ayrıntılarına iyice bakıyorsanız.Her yazar ayda iki tane inceleme gönderebiliyor mu bunu merak ettim.
Ben denedim çok çok çok zorr.Ya ben bide bitirdiğim oyunun incelemesini yazıcaktım ama onu bile yapamadım 1500 kelimelik olmuştu.Artık yazar olsaydım sabah akşam oyun oynayıp yazı yazmam gerekirdi.
Ayda en az 2-3 inceleme istemiyoruz zaten. İsteyen bir tane inceleme, iki tane de öninceleme yazıp yollayabilir. Zaten Bize katılın sayfasında bu kuralı "Ayda en az 2-3 inceleme, öninceleme ya da tam çözüm yazısı göndermek." diye belirtmiştik .
Oyunları tanıtmak için bitirmek gerekmiyor. Bazı oyunları 2-3 saat oynamak bile tanıtacak kadar bilgi sahibi olmaya yetiyor. Herhangi bir oyunu maksimum 2-3 gün oynama da tanıtabilecek kadar yeterli bilgi sağlar.
Her yazar ne yazık ki istediğimiz kadar yazı yollamıyor/yollayamıyor. Ancak, bir ay içinde 6 tane yazı yollayan yazarımız da var, ki hepsi de kaliteli, oyun hakkında yeterli bilgi veren yazılar. Yani sözün kısası, ayda 2-3 yazı yazmak hiç de zor bir iş değil.
Yazılar elimize geçtikten sonra imla kontrolünden tabii ki de geçiriyoruz. Gerektiğinde de yazıların belli yerlerini değiştiriyor veya düzeltiyoruz. Bu konuda, rahatlıkla Türkiye'nin en kaliteli oyun sitesiyiz diyebiliriz.