AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yazar olma şartları ve incelemeler...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 14/07/2004 :  09:43:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bize katılın bölümünde pc yazarı olmak için ayda 2-3 inceleme gönderilmesi gerektiği yazıyor.Ayda ikiden fazla oyun bitirmek biraz zor,özellikle ayrıntılarına iyice bakıyorsanız.Her yazar ayda iki tane inceleme gönderebiliyor mu bunu merak ettim.

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 14/07/2004 :  12:32:15  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben denedim çok çok çok zorr.Ya ben bide bitirdiğim oyunun incelemesini yazıcaktım ama onu bile yapamadım 1500 kelimelik olmuştu.Artık yazar olsaydım sabah akşam oyun oynayıp yazı yazmam gerekirdi.
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 14/07/2004 :  13:38:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayda en az 2-3 inceleme istemiyoruz zaten. İsteyen bir tane inceleme, iki tane de öninceleme yazıp yollayabilir. Zaten Bize katılın sayfasında bu kuralı "Ayda en az 2-3 inceleme, öninceleme ya da tam çözüm yazısı göndermek." diye belirtmiştik .

Oyunları tanıtmak için bitirmek gerekmiyor. Bazı oyunları 2-3 saat oynamak bile tanıtacak kadar bilgi sahibi olmaya yetiyor. Herhangi bir oyunu maksimum 2-3 gün oynama da tanıtabilecek kadar yeterli bilgi sağlar.

Her yazar ne yazık ki istediğimiz kadar yazı yollamıyor/yollayamıyor. Ancak, bir ay içinde 6 tane yazı yollayan yazarımız da var, ki hepsi de kaliteli, oyun hakkında yeterli bilgi veren yazılar. Yani sözün kısası, ayda 2-3 yazı yazmak hiç de zor bir iş değil.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 14/07/2004 :  13:45:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gelen yazılar ne tür işlemlerden geçiyor bunu da öğrenebilirmiyim?Yani okunuyor mesela,imla kontrolü falandı filandı gibi şeyler var mı?
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 14/07/2004 :  13:54:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yazılar elimize geçtikten sonra imla kontrolünden tabii ki de geçiriyoruz. Gerektiğinde de yazıların belli yerlerini değiştiriyor veya düzeltiyoruz. Bu konuda, rahatlıkla Türkiye'nin en kaliteli oyun sitesiyiz diyebiliriz.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 14/07/2004 :  14:55:57  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Reklam yasak
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000