AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 kurtlar vadisi taşınıyor
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 26/07/2004 :  14:19:28  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
walla bu televizyonların işine akıl sır ermez. bakalım şu yeni dönemde neler olacak. eğer ozaman da bişey değişmezse artık yapacak bişey yok. zaten televizyonlarda izlenecek bişey bırakmadılar. yok popstar, yk akademi bilmem ne, yok ikınci bahar, bir de televoleler var tabi artık bu işin suyunu çıkardılar. ben açıkçası artık türk televizyonlarına bakmıyorum. bu kanallar yüzünden kimsede ahlak kalmadı. hepsine sinir oluyorum. bizi hiç ilgilendirmeyen yüzlerce şeyler. yok kim kiminle, efendim şu manken niye böyle yapmış.... ben böyle televizyonculuk görmedim ya. bence bu tür haberler için ayrı kanal açılması lazım. böylece sadece bu tür haberlere meraklı olanlar izler. ama bu birkaç kanal haricinde hepsinde var

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 05/08/2004 :  15:40:07  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Bilgisayardan epey bi uzaktım kusura bakma yazını geç okudum bende sana katılıyorum gittiğim yerde normal kanallar(kanal d,show..v.b.)kanallar vardı sadece.Ben o kanalları uzun süredir izlemiyodum(kurtlar vadisi hariç:)).Eskiden o kanallarda saat 20:30 da hep film olurdu.Yine saat tam 8,5 açtım televizyonu hepsinde abzuk programlar var ne biliyim model olmak isteyenlerin programı star olmak isteyenlerin programı..v.b. adam sinir krizleri geçiriyo yaa
Sayfanın En Üstüne Git

Karakartal312
Üye

Turkey
İleti 296

İletim - 04/07/2005 :  22:38:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Artık kurtlar vadisi Kanal D de. Yeni kanalı hayırlı olsun

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ!
Sayfanın En Üstüne Git

SINISA_11
Üye

Turkey
İleti 175

İletim - 05/07/2005 :  09:33:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kurtlar vadisinin reklam duzenı soyleydı fılme baglanıyodu 20 dakka gecıodu reklama gırıp 10 dakka reklam yapıyodu tekrar baglanıyodu 20 dakka dizi gosterıp 10 dakka reklam yapıyodu 3ncu kez tekrar baglanıp 20 dakka dızı gosterıodu 10 dakka reklam yapıyodu cıktıktan sonrada ya 2 dakka gosterıp bıtırıolardı yada 5 dakka falan dızının uzunluguna gore oluyodu ortalama dıznın suresı 1 saat 3 dakia falan yanı 63 dakika kanal d ye gecmesı yada baska bır kanala gecmesı onemlı degıl muhım olan eskı heyecanı tadı verebılmesı bunuda oyle kolayca deıstıremezler 2 bolum kotu yaparlarsa kurtlar vadısını kımse ızlemez
Sayfanın En Üstüne Git

|TITAN|
Üye

Turkey
İleti 24

İletim - 05/07/2005 :  23:47:07  Bilgileri Göster  'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi SHOW TV iii di be...

DeMoN HuNTeR
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000