AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Yazılım & Program
 Internet Explorer'da ciddi sorun!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 05/07/2004 :  21:08:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar az önce karşıma çıkan büyük bir sorunumu sizlerle paylaşmak istediğim, belki nolduğunu bir bileniniz vardır.

Internet Explorer tamamen çökmüş durumda ve hiçbir siteye giremiyorum, forumada nasıl girdim belimiyorum... 10-15 tıklamamdan sonra siteye giriş yapabildim ama sadece burası için oluyor bu iş. Diğer başka hiçbir siteye giremiyorum. Url'yi girdiğimde alttan .Com.Org...bir yığın uzantı arattırıp, ya sayfa görüntülenemiyor diyor yada sayfa açılamıyor diye hata yazısı çıkıyor. Nedir bu sorun yeni bir virüs falan mı çıktı?

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 06/07/2004 :  02:03:02  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim de explorer ım bayağı sorunlu. Çoğu sitenin adresini yazdığımda siteye girmiyor, birkaç kere yenile düğmesine basmam gerekiyor. Çözümü ise download.com dan opera broeser ını indirmekte buldum. Explorer dan sonra gayet sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 13/07/2004 :  11:58:52  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
büyük bir ihtimalle trğjan olabilir CrAzY_IVAN. bak şunu yap: eğer 98 kullanıyorsan MS-DOS kipine gir. ordan "deltree" komutuyla sadece internet explorer i sil daha sonra 98 CD sinden yeniden yükle eğer yine düzelmez se demekki bilgisayarında trojan var ve bu trüjan senin register bölümüne yerleşmiş demektir. sana tavsiyem "AD-Aware" adlı programı bul bu program çok iyi trojan taraması yapıyor. sorunun düzelmezse yine bildirirsin

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 14/07/2004 :  03:28:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Saolasın dostum yardımın için ancak sorunun nedeni ve çözümü çok farlı imiş, hallettim yani. Yine de saol...
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 14/07/2004 :  12:59:32  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
önemli değil dostum

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000