vala ben daha yni üye olmama rağmen site hakkında çok olumlu şeyler duymuş biriyim. Ama bu kadar eleştiriden sonra (özellikle Bahoa nınki)biraz abartılı şeyler duydsuğumu sölemeliyim. yani burası bir paylaşım yeri. Yani şu anda saadece okuduklarımı yorumlamış bulunmaktayım. yoksa sizin bana ve ya diğer tanıdıklarıma karşı yapmış olduğunuz birşey yok
Bit pazarı bölümünde oyun ararken orijinal mi veya kopya mı aradığınızı belirtmenizi istiyoruz. İlk mesajında kopya da olabilir dediğin için (gerçek olmayabilir=kopya olabilir şeklinde algıladım) kilitledim. Eğer yanlış yaptıysam özür dilerim. Son yazdığın konunun kilidini kaldırıyorum.
Evet dediğin gibi bir yanlış anlama olabilir. Ama telafisi olmayan birşey deildi. Ve sizde bu yanlış anlaşılmayı büyütmeden düzelttiniz. Ben de size bundan dolayı teşekkür ederim.
spawn sen bilmediğin işlere karışmasan iyi olur. hem sana ne alan memnun satan memnun. gerginlik yaratarak ortamı bozmaya kalkma hem bak eğer bir şey olsaydı yönetici arkadaşlar karşı çıkardı. bir daha da aslını astarını bilmediğin işlere karışıp sinirleri germe...ayrıca kilitlenmiş olan konum cm 2001-2002 adlı konunun 2.sidir. girip bakabilirsin.ilkinde yanlışım oldu. kabul ediyorum. ama ikincisinde bir kopya oyun arıyorum manalı kelime bul tüm konularımla birlikte üyeliğimide kilitleteceğim.