|
Yazar |
Konu  |
uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331 |
İletim - 29/07/2004 : 22:57:26
|
Niye ortamı geriyosun anlayamadım superior.Dolaylı yoldan uyarmak için şans oyunlarını kullanmış thakki1 ama sen hala ters cevap verip hallolmuş bitmiş şeyin üstüne gidiyosun.Hileyi çalıştırdın mı?Çalıştırdın.Peki peki şimdi sen bana da kızarsın "sanane,hem senin gıkın çıkmazdı bu sitede ha!sana n'oluyo!"dersin,ama bir şeyi çok uzatma kopar. dostça bir tavsiye  |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 30/07/2004 : 10:39:28
|
iddiaya girmek isteyen ben değilim, hilelerin çalışmama nedenlerini belki 40 defa ayrı ayrı konularda yazdık, versiyon farklılığından tut, noktalama işaretlerine kadar bir sürü sebebi olabilir, eğer çalışan bir hilesini bulduysan ve paylaşmak istiyorsan siteye ekleriz, yok sadece geyik yapmak için yazıyorsan yeri burası değil |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 31/07/2004 : 15:51:46
|
alıntı: superior tarafından yazılan:
peki varmısın iddiasına klavyesine :) hem de sen denedin ve oldu mu¿ bak iddia konusunda ciddiyim eğer istersen sadece mor etmek ya da edilmek için gierlim hadi bakam!
cheat damage hilesi ise şu şekildedir: cheat damage # burada # bir sayıdır.
şimdi başkalarının teknolojisini değiştirme hilelerini deniyorum. Saygılar....
Biz en iyisi zar atalım, büyük atanın söylediği hile kabul edilsin!? Yazdığım mesaja bakıcak olursan kesin konuşmadım bakarım dedim ve baktımda ama bende de hileler aktif hale gelmedi. Bu nedenle de cevap yazmadım. Bir de Thakki1'in son mesajına bak...
|
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
superior
Üye

Turkey
İleti 215 |
İletim - 01/08/2004 : 10:31:01
|
durun yahu sertleşen kim? siz denediniz mi onu söyleyin asıl |
 |
|
whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330 |
İletim - 08/08/2004 : 12:02:06
|
Sağ klik oldukça doğru ve yararlı bir uygulama sitemizde. Buna rağmen bazı kurnazlar (sitenin ismini vermeyeyim, Krondor bilir ) source code'lardan hilelerimizi çalıyorlar. Bir kere niyet olduktan sonra zaten... |
For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.
Yunus Emre Bakiler Oyunsitesi-Yazar yebakiler@oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|