AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Eleştiri......
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 8

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 03/07/2004 :  22:46:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
1.si sitenizin dizaynı biraz kötü olmuş. 2.si ise daha kötü. Sayfada sağ tıklanmıyor. Ben bu hastalığı bir türlü anlayamadım iyi siteniz güzelde niye sağ tıklanmıyo niye yani sizin kaynak kodlarınızı mı çalcaz, bir şey kopyalıyıp mı yapıştırcaz niye? genellikle ben bir sitedde gezerken anasayfa bir kenarda durur, yeni linkler açarım. "Bağlantıyı yeni pencerede aç" diyebilmem içinse sağ tıklamam gerekiyor bunu herkes bilir. Peki niye sağ tıklanmıyor benim bu sorumu cevaplarsanız sevinirim.

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 03/07/2004 :  23:09:27  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet incelemeler kopyalanıp başka sitelerde kullanılabilir
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 03/07/2004 :  23:18:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dizayn için diyebileceğim birşey yok. Senin görüşündür.

"Bağlantıyı yeni pencerede aç" işlevini yapman için sağ tuşa ihtiyacın yok zaten, herhangi bir linke tıklamadan önce "shift" tuşuna basılı tut, ve tıkla...
Sayfanın En Üstüne Git

HASSOOO
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/07/2004 :  10:51:40  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İllaki yeni pencerede açmak istiyorsan sağ tıklaman gerekmez. Bak işte bunu herkes bilmez :P SHIFT tuşuna basılı tutarken linke tıklarsan bağlantı yeni pencerede açılır.
Site dizaynı ise kişisel görüş. Ben eski dizaynı daha çok severdim, ama webmaster'ımızın takdiri bu yönde, yenisi de fena değil.
Sayfanın En Üstüne Git

Smeagol
Seçkin Üye

Turkey
İleti 741

İletim - 22/07/2004 :  07:17:54  Bilgileri Göster  Smeagol'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ayrıca opera browser ı kullanırsanız sağ tıklama gibi bir sorununuz olmuyor. Bütün sitelerde dilediğinizce sağ tıklayabiliyorsunuz.

some are born to sweet delight;
some are born to endless night
Sayfanın En Üstüne Git

superior
Üye

Turkey
İleti 215

İletim - 25/07/2004 :  14:13:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ben şimdi opera mı çekcem? hem bomfunk eğer bi incelemyi kopyalıcaksam Görünüm>Kaynak Kodu'na girip yine kopyalarım bu bişeyi değiştirmez. Ayrıyeten shift kombimnasyonu için teşkürs.

Ayrıcaaaa bazen resimler gözükmüyor (hani şu çarpı işareti çıkıyor) sağ tıklıyıp "resmi göster" de diyemiyorum?

Birde ilgisizlikten yakınacağım 7 gündür Rise of Nation ile soruma cevap alamıyorum 2000 küsür kullanıcıdan hiçbiri mi oynamıyor bu oyunu?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 8 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000