AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Bilgisayarım Hakkında....
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

Hasan Kahraman
Üye

Turkey
İleti 40

İletim - 03/07/2004 :  16:13:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
benim bilgisayar kendine reset atıyo durupdururken genelde oyun oynarken her 10 dakikada bir.ne yapmalıyım neden atıyo acaba

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 03/07/2004 :  16:21:46  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
neden olduğunu bilmiyorum ama format atınca düzelir(benimde böyle bi sorunum vardı format attım düzeldi)
Sayfanın En Üstüne Git

Hasan Kahraman
Üye

Turkey
İleti 40

İletim - 03/07/2004 :  19:23:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşım şimdi ben format atıcamda USB bağlantısı tanıtım cd si falan lazımmış sonra benim ekran kartı cd si yok hadi ses kartını hallederim ama ne modem cd si var ne bişey
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 03/07/2004 :  22:53:57  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
senin durum vahim ama bunları bilg.i aldığın yere götürüp yükletebilirsin sanırım
Sayfanın En Üstüne Git

Hasan Kahraman
Üye

Turkey
İleti 40

İletim - 04/07/2004 :  14:34:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bilgisayardan pek anlamam ama bu modem ve USB girişlerini format atarken koruyamazmıyız veya modemi bilgisayar kendi algılamazmı.USB girişleri sürücüsü hangi cd de bana anakart cd sinde dediler de....
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 14/07/2004 :  13:05:17  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
senin problemin donanımla alakalı olabilir. şu anda kesin bişey diyemem. ama power suply de bişey olabilir. beay anakartın entegre devrelerinde bir sorun olabilir. eğer format attıktan sonra da düzelmezse demekki anakartta bir sorun var

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000