AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 CM - FM - TCM ve Diğer Menajerlik Oyunları
 CM 3??
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

karubby
Üye

İleti 20

İletim - 27/06/2003 :  18:07:02  Bilgileri Göster  karubby için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben sistemimden dolayı cm3 oynamak zorunda olan zavallı ve zavallı bir gencim ühüüü! Neyse bana cm3'te kullanabileceğim training programları yollar mısınız?

kizilask
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 02/07/2003 :  12:24:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadas benim bilgisayarım kotu idi ve o oyunu 3 sene oynadım. traning destamina calısmasını hard yap.en usteki calısma olacaktı. adını unuttum.
taktigede 4-4-3 oyna kesinlikle. martin palermo ve ronaldo o oyunun en iyi oyuncuları...:):):0
Sayfanın En Üstüne Git

karubby
Üye

İleti 20

İletim - 02/07/2003 :  17:17:10  Bilgileri Göster  karubby için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
kizilask tarafından yazılan:

arkadas benim bilgisayarım kotu idi ve o oyunu 3 sene oynadım. traning destamina calısmasını hard yap.en usteki calısma olacaktı. adını unuttum.
taktigede 4-4-3 oyna kesinlikle. martin palermo ve ronaldo o oyunun en iyi oyuncuları...:):):0

İyi ama 4-4-3 diye bir taktik olamaz
Sayfanın En Üstüne Git

kizilask
Üye

Turkey
İleti 15

İletim - 06/07/2003 :  11:33:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
pardon abi anla iste 4-3-3
Sayfanın En Üstüne Git

SIRP
Üye

Turkey
İleti 697

İletim - 11/07/2003 :  13:23:51  Bilgileri Göster  SIRP için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
benden sana taktik
3dc
1dmc
ml
mr
mc
amc
2fw
eger forwetin hawa topuna hakimse tek forwet 2 amc oynar daha etkili olursun ama dmc nin iyi olması lazım

AZEWO
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 12/07/2003 :  01:23:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kizilask, imzan boşuna fazladan yer kaplıyor. Daha sade bir imza kullanırsan çok daha hoş gözükür.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000