AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektiren Online Oyunlar Genel
 Lotgd
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 01/07/2004 :  11:31:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
legend of the green dragon adlı oyunun türk serverı
http://www.frpnet.net/afgtreyjnhu/
bir çok türk oyuncu var tavsiye ederim :) bende yeni yeni başladım oynamaya

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 01/07/2004 :  17:28:21  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Üye oldum ama hiçbir şey çakmadım bu ne açeba
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 01/07/2004 :  20:03:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
neresini anlamadın ?
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 01/07/2004 :  23:33:29  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyun nası oynanıyor çok karışık ve oyunda senin nickin ne
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 02/07/2004 :  11:36:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
şimdi oyuna girdin ilk başladığında işte insanmı troll mu elf mi işte ırkını seçiyorsun sonra özel yeteneğini seçiyorsun fln ...
sonra oyuna başlıyorsun önce town a gideceksin oradanda ormana ormana gittiğinde karşına 3 seçenek çıkıyor healer a yaralandığında gidiyorsun diğer iki seçenekten look for something to kill öldürmek için bir şey arama (yaw inglizcen yokmu beee :D)go thrillsking i bende tam anlamadım ama ordada yaratıklar çıkıyor ama ben uğrama derim :)
soldaki vital info senin bilgilerini veriyoraın hitpointin atakgücün fln önemli olan
turn sayısı hergün belli bir sayıda(10)olay yapabiliyorsunuz yani savaşa girmek healerdan iyileşmek bu turn u azaltıyor town a dönelim soldan ikinci bölümde market var silah fln alıyon
taverna var insanlarla konuşuyon at fln alıyon
deneye deneye öğren daha iyi olur
Sayfanın En Üstüne Git

bomkonger
Seçkin Üye

Zambia
İleti 531

İletim - 02/07/2004 :  12:11:56  Bilgileri Göster  bomkonger için bir ICQ İletisi Gönder  bomkonger'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  bomkonger için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
nickini yazmamışsın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000